Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay ve Olgun Toker’i bir araya getiren Mezarlık sete çıktı!

Birce Akalay ve Olgun Toker’i bir araya getiren Mezarlık sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncular Birce Akalay ve Olgun Toker yeni bir Netflix dizisi için bir araya geliyor. Çok çarpıcı bir hikayeyle gelmeye hazırlanan dizinin çekimlerine başlandı.

Yapımcılığını Abdullah Oğuz’un üstlendiği Mezarlık dizisi için hazırlıklar bir süredir devam ediyordu. Merakla beklenen dizide hazırlıklar nihayet tamamlandı ve ekip çekimlere başlamak üzere sete çıktı.

Türkiye’nin yıllardır kanayan bir yarası olan kadın cinayetlerine dikkat çekecek dizi Netflix için çekiliyor. Dizinin senaryosu, başarılı bir polisiye film serisi olan Çember’in senaristleri tarafından kaleme alınıyor.

Son yıllarda Türkiye’de yaşanan kadına şiddet ve bir türlü bitmeyen kadın cinayetleri konusu farklı bir noktadan ele alınacak. Son derece hassas bir konu olan kadın cinayetlerini işlemesi sebebiyle Mezarlık dizisi şimdiden büyük bir merak uyandırdı.

Birce Akalay ve Olgun Toker’i bir araya getiren Mezarlık sete çıktı! 7

Birce Akalay, ilkbahar’da Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisinin çekimlerinde yer almıştı. Ancak dizi hala ekrana gelmedi. Akalay, sonrasında ise Son Yaz dizisinin ikinci sezonuna katılmıştı. Son Yaz’da sadece beş bölüm yer alan oyuncu, bir kez daha erken final şanssızlığı yaşamıştı. Birce Akalay Mezarlık dizisinde bir polisi canlandıracak.

En son, Son Yaz dizisininin kötü karakteri Gökhan olarak karşımıza çıkan Olgun Toker ise son dönemin yeteneğiyle dikkat çeken oyuncularından biri. Toker, Fatma, Arıza, Bir Aile Hikayesi, Hayat Şarkısı gibi dizilerde canlandırdığı başarılı karakterlerle izleyicinin hayranlığını kazanmıştı.