Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay yeni dizisi Babil’in heyecanı içinde!

Birce Akalay yeni dizisi Babil’in heyecanı içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon atv ekranında Ağlama Anne dizisinde Alev karakterine hayat veren Birce Akalay, bir önceki sezon Siyah Beyaz Aşk’ta olduğu gibi, dizinin reytinglerde iyi performans gösterememesi nedeniyle biten projenin ardından üzüntü yaşamıştı.

Ancak ünlü oyuncu bir sezon sonra bambaşka bir yapımla ve çok da iddialı bir projeyle hayranlarının karşısında olacak. Bu sezon BeIN Connect platformunda yayınlanacak olan Babil dizisine başlayan Birce Akalay, yakında hayranları ile buluşacak olmanın heyecanı içinde.

Aslı Enver,Nur Fettahoğlu ile birlikte dizinin kadın başrollerinden olan Akalay, Halit Ergenç ve Ozan Güven ile de aynı sahneyi paylaşacak.

Instagram hesabından Babil dizisinin MIPCOM fuarında sergilenen afişini paylaşan Birce Akalay, “Yakında” ibaresiyle hayranlarını heyecanlandırdı.

İşte o paylaşım:

Yakında..
@beinconnect_tr ????

Birce Akalay yeni dizisi Babil'in heyecanı içinde! 7

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı “Babil” dizisi, 13 bölümden oluşan ilk sezonuyla, Digitürk’ün beIN CONNECT platformunda yakın zamanda izleyicisiyle buluşacak.