Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 21 Ekim Pazartesi 409. bölümde Bassant kendini feda ediyor!

İkimizin Yerine 21 Ekim Pazartesi 409. bölümde Bassant kendini feda ediyor!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 409. bölümden kötü haber var! Dadisa’nın hayatını kurtaran Bassant kendini adeta feda ediyor. Bassant bu kazadan sağ çıkabilecek mi? Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan İkimizin Yerine dizisinin 409. yeni bölümü 21 Ekim Pazartesi akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünden ilk detayları videodan öğrenebilirsiniz.

Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar: Hardik ve Guli, Suganda’nın engellemelerine rağmen evlenirler. Dadisa, Guli için endişelenir. Suganda, Guli’yi gelini olarak kabul edebilecek mi?

Hardik ve Guli evlense de Suganda, ikisinin evliliğini onaylamaz ve sürekli sorun çıkarır. Hardik bu konuda Anandi ve Shivraj’ın büyük babasının desteğini alır. Suganda, Guli’yi gelin olarak görmediğini ve evinde istemediğini söyler.

İrani ise Guli’yi geleneklere uygun bir şekilde evine kabul eder. Suganda, tüm ev halkına öfke duyar. Suganda’nın tek umudu Hardik’in anne ve babasının Guli’ye engel olmasıdır.

Anandi, küçüklüğünden bu yana destek olduğu Guli ile birlikte yaşayacağı için çok mutlu olur. Eski günlerini hatırlar ve konakta da onun en yakın arkadaşı olur.