Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay yeni dizisinde Timuçin Esen hayranlarına dejavu yaşatacak!

Birce Akalay yeni dizisinde Timuçin Esen hayranlarına dejavu yaşatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, Bir Derdim Var isimli yeni dizi projesi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çok farklı bir karakteri canlandıracak olan oyuncu, Psikiyatrist Nilüfer olarak yakında izleyicilerle buluşacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Bir Derdim Var dizisi, gençlerin sorunlarına odaklanan bir yapım olacak. Bu noktada da Birce Akalay’ın mesaj veren bir karakter ile ekranda yer alması, kişisel duruşuna da uygun gözüküyor.

Ünlü oyuncunun bir psikiyatrist Nilüfer karakterinde farklı teknikler kullanan birisi olması, birçok izleyiciye Timuçin Esen’in unutulmaz dizilerinden Hekimoğlu’nu hatırlatacak.

Doktor House’dan uyarlanan Hekimoğlu dizisinde Ateş karakteri ile izlediğimiz Timuçin Esen, farklı yöntemler ve teknikler kullanarak hastalarını iyileştirmeyi başarıyordu.

Bir Derdim Var dizisinde Birce Akalay da tam olarak bunu yapacak. Psikiyatrist olarak genç hastalarını kendisine has yöntemlerle travmalardan kurtarmaya çalışacak olan Birce Akalay’ın çok farklı bir hikayede çok farklı bir rolle ekrana dönmesi hayranlarını da heyecanlandırıyor.

Birce Akalay tıbbi sınırların ötesine geçecek olan Nilüfer karakteri ile yakın zaman içinde sosyal medyada da çokça konuşulacak gibi gözüküyor.