Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel hayranları istedikleri gibi yine bir dram dizisiyle karşı karşıya!

Cemre Baysel hayranları istedikleri gibi yine bir dram dizisiyle karşı karşıya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelen Cemre Baysel, son yıllarda başarılı performansları ile dizi dünyasının yükselen kadın oyuncularından birisi olarak öne çıkıyor.

2014 yılından bu yana setlerde yer almakta olan oyuncu, özellikle Elimi Bırakma dizisindeki Melis karakteri ile çok dikkat çekmişti. Kısa süre kaldığı Ramo dizisinde yeteneklerini gösterdikten sonra Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisi oyuncunun sosyal medyada bir anda patlama yapmasını sağladı.

Ardından yine bir romantik komedi yapımı olan Senden Daha Güzel’de de başarılı performans sergileyen oyuncu, Bozkır isimli dijital dizide de Sevda karakteri ile dram hikayesinde rol aldı.

Televizyon ekranında üst üste romantik komedi projelerinde başrol kadın oyuncusu olmasının ardından Cemre Baysel hayranlarının uzun süredir beklediği dram rolü geliyor. Sakla Beni isimli dizide Uraz Kaygılaroğlu ve Asuda Kalebek ile başrolü paylaşan genç oyuncu, İncila karakteri ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Hizmetli İncila karakterinde hizmetçilikten hanımefendiliğe doğru yolculuk yapacak olan Cemre Baysel, hayranlarını da şaşırtacak bir rolle ekranda yer almaya başlayacak.

Sakla Beni dizisinin fragmanı yayınlanırken, yakın bir zaman içinde dizinin başlaması bekleniyor. Cemre Baysel hayranları da büyük bir merak ve heyecan ile yeni dram dizisini bekliyor.

Dram rollerinin oyuncuya çok yakıştığını düşünen hayranları da sosyal medyada destek çalışmalarına başladı.

Cemre Baysel hayranları oyuncunun yeni sezonun öne çıkacak isimlerinden birisi olacağına inanıyor. Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Baysel ikilisinin uyumu ve enerjisi de şimdiden çok merak ediliyor.