Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’a öyle güzel bir hediye verdiler ki, çıtayı çok yükselttiler

Birce Akalay’a öyle güzel bir hediye verdiler ki, çıtayı çok yükselttiler

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birce Akalay’ın hayranları çok güzel bir iyilik hareketi yaptı. Ünlü oyuncunun adına Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’na kütüphane kurdu. Hayranların bu hareketine Birce Akalay da kayıtsız kalmadı.

Geçtiğimiz hafta Star TV ekranında final yapan Babil dizisinde İlay karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu, kendi adının verildiği kütüphanenin videosunu paylaştı ve duygularını da kelimelere döktü.

Birce Akalay, hayranları için “Hepiniz birer meleksiniz” diye yazdı. Çok güzel bir hediye olduğunun altını çizen oyuncu, hayranlarının çıtayı da bir hayli yükselttiğini belirtti.

Akalay, şöyle yazdı: “Hepiniz birer meleksiniz!!!Hayatımda daha ne kadar güzel bir hediye alabilirim diye düşünürken çıtayı hep siz yükseltiyorsunuz. Düşüncelerimiz bazen değişebilir fakat kalplerimiz ve vicdanımızın nabzı hep birlikte atsın dilerim. Bu kütüphane ve nice okulların kütüphaneleri sonsuza dek yeni nesilleri aydınlatsın. Minnettarım. Sizleri çok seviyorum çiçeklerim. Yüzünüz kalbiniz hep aydınlığa dönük olsun, çok yaşayın…”

Paylaşıma yorum bırakan oyuncunun hayranları, “Her şeyin en güzelini hak ediyorsun” diye iltifatlar yaptı.