Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’dan yeni dizi müjdesi, yaza kalmadan yayında!

Birce Akalay’dan yeni dizi müjdesi, yaza kalmadan yayında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, bu sezona Son Yaz isimli dizi ile başladı ama buradaki rolü erken final nedeniyle sadece 5 bölüm sürdü. Sare isimli istihbarat ajanı rolünde izlediğimiz oyuncu, yeni projesinde de bu sefer polis olarak kamera karşısına geçti. Son Yaz’ın final yapmasının ardından gelen birçok teklif arasında dijital bir yapımı tercih eden oyuncu, hikayesi nedeniyle bu projede yer almayı özellikle istedi.

Oyuncunun bu sezon için hayranlarına ikinci dizi sürprizi ise Mezarlık isimli proje oldu. Kadın cinayetlerini konu alan ve Abdullah Oğuz imzasına taşıyan Mezarlık isimli dijital platform dizisinde başrolde yer alan oyuncu, projeden bahsetti.

Birce Akalay, “Bir işim var, çalışıyorum. Abdullah Oğuz yönetiyor. Onu çekiyoruz, yaza varmadan yayınlanır” diye konuştu. Netflix için hazırlanan dizinin son yıllarda Türkiye’nin en önemli toplumsal sorunlarından kadın cinayetine odaklanması önemli bir çıkış olacak.

Kadın hakları konusunda duyarlılığı ile bilinen Birce Akalay için de bu proje özel bir anlam taşıyor. Olgun Toker’in de kadrosunda yer aldığı Mezarlık dizisinde Birce Akalay’ı bir polis karakterinde izleyeceğiz.

Koronavirüs atlatan ve evde dinlendiğini belirten oyuncu, “Bi hastalığa bu kadar şükür edeceğimi düşünmemiştim. Kendime çok güzel vakit ayırdım” dedi.