Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay’ı bulutlara çıkardan Kuş Uçuşu’ndan yeni gelen müjdeye, Mezarlık dizisi müjdeleri de eklendi!

Birce Akalay’ı bulutlara çıkardan Kuş Uçuşu’ndan yeni gelen müjdeye, Mezarlık dizisi müjdeleri de eklendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz gün Dubai’ye giderek Diafa ödüllerinde ‘yılın uluslararası kadın oyuncusu’ ödülünü kazanmıştı. Tamirhane isimli filmde yer alan arkadaşlarına destek için galaya katılan oyuncu, bir hayli neşeliydi.

Haziran ayında yayınlanan Kuş Uçuşu ve Mezarlık isimli dizilerle büyük bir çıkış sergileyen oyuncu, Netflix’teki iki dizisi ile gündemi sarsmıştı. Oyuncu, bu başarıları sayesinde de Diafa ödüllerinde önemli bir başarı elde etti.

Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezon çekimlerinin yapılacağı daha önceden ortaya çıkmıştı. Birce Akalay da bu durumu doğruladı ve çekimlere çok kısa bir zaman içinde başlayacaklarını söyledi.

Ünlü oyuncu, “Çok yakında başlıyoruz. Çok heyecanlıyım. Kuş Uçuşu beni bulutlara çıkardı. İkinci sezon da umarım öyle olur” diye konuştu.

Birce Akalay'ı bulutlara çıkardan Kuş Uçuşu'ndan yeni gelen müjdeye, Mezarlık dizisi müjdeleri de eklendi! 8

Kuş Uçuşu dizisinin ilk sezonda dünyanın dört bir yanında başarı haberlerinin gelmesi ile birlikte Birce Akalay da bunun kendisinde yarattığı etkiyi, “Beni bulutlara çıkardı” diyerek ifade etmiş oldu.

İkinci sezonun daha iyi olması yönünde bir stres yaşadığını da itiraf eden oyuncu, “Ama keyfim yerinde, çalışıyorum” dedi.

İkinci sezon senaryosunu okuduğunu ve keyfinin bu nedenle de yerinde olduğunu ifade eden oyuncu, detay vermekten özellikle kaçındı.

Dijitalda yoluna devam edecek olan Birce Akalay, “Televizyon dizilerine ayıracak vaktim yok. Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonunu çekeceğiz, sonra üçüncü sezonu çekeceğiz. Bi ara vereceğim sonra Mezarlık dizisinin ikinci ve üçüncü sezonlarının çekimleri başlayacak. Ne ara televizyon yapabilirim ki?” diye konuştu.

Birce Akalay'ı bulutlara çıkardan Kuş Uçuşu'ndan yeni gelen müjdeye, Mezarlık dizisi müjdeleri de eklendi! 9

Ünlü oyuncu önümüzdeki dönemde Kuş Uçuşu dizisinin ikinci ve üçüncü sezon çekimlerini tamamlayacak. Ardından da Mezarlık dizisinin ikinci ve üçüncü sezonlarının olacağını da ifade ederek, bu yapımı beğenen hayranlarına yeni bir müjde vermiş oldu.

Mezarlık ilk sezonu 4 bölüm sürmüştü. Diğer iki sezonun da 4’er bölüm sürmesi ve toplamda 12 bölüme çıkması bekleniyor.

Kuş Uçuşu ve Mezarlık projeleri ile yaşadığı bu yoğunluk nedeniyle televizyon dizilerinden gelen teklifleri değerlendiremeyen Birce Akalay, şimdilik Netflix projeleri ile yoluna devam edecek.