Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın ekrandaki dizilerde bekleyenlere bir iyi, bir kötü haber!

Birce Akalay’ın ekrandaki dizilerde bekleyenlere bir iyi, bir kötü haber!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, ekrana en son Son Yaz dizisi ile gelmişti. Babil dizisinin 20. bölümde final yapmasının ardından bir sezon sonra ekrana dönen oyuncu, Son Yaz dizisiyle de hüsran yaşadı. İkinci sezonda dahil olduğu dizi, reytingleri düşük olunca Fox TV tarafından final kararı ile veda etti.

Birce Akalay’ın gizemli bir polise hayat verdiği diziden sonra ekranda olmaması, izleyenleri için üzücü bir durum oluşturdu. Ancak Netflix’in Kuş Uçuşu ve Mezarlık isimli dizileriyle Haziran ayında adeta gündeme oturdu oyuncu. Her iki dizide de bambaşka karakterlere hayat veren Birce Akalay, oyunculuğu ile bir kez daha izleyenlerin takdirini topladı.

Üstelik Netflix’in yerli yapımları arasında hızla yükselen bu iki dizi, Top 10 listelerinde de rekorlara imza attı. Haftalarca ilk 10 sıralamasında yer alan dizileriyle birlikte Birce Akalay da ayrı bir gurur yaşadı. Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri çok beğenilince, ikinci sezonlarının da çekilme ihtimalleri doğdu.

Birce Akalay'ın ekrandaki dizilerde bekleyenlere bir iyi, bir kötü haber! 8

Bu nedenle Birce Akalay’ın, atv’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’dan gelen teklifi de geri çevirmek durumunda kaldığı konuşulmuştu. Her iki dizi için ikinci sezon haberi merakla bekleniyordu. Kuş Uçuşu ise bu haber netleşti. Bu arada Birce Akalay’ın ekrandaki bir dizide yer almasını bekleyen hayranları, biraz daha bekleyecek!

Can sıkıcı bir durum ancak oyuncu, içine sinen bir proje olmadıkça ekrana gelme kararını erteliyor. Fakat sürelerin uzunluğu ve ekrandaki dizilerin çok daha yorucu bir tempoda olması, Birce Akalay’ın uygun bir proje olduğu takdirde kabul etmesine de bir engel değil!

Akalay, televizyon projelerini de özlediğini belirtti ve beğeneceği bir proje ile dönme ihtimalini de ortaya koydu son açıklaması ile…

Birce Akalay'ın ekrandaki dizilerde bekleyenlere bir iyi, bir kötü haber! 9

“Televizyon seyircisini de özledim. Özlemedim dersem yalan olur. Ama tabii ki uygun projenin olması önemli. Süreler uzun ama yapacak bir şey yok. Düzelmediği sürece, böyle devam ettiği sürece bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bu da bizim işimiz” diyen oyuncu, yapımcılara da göz kırpıyor! İyi bir hikaye, oynamak isteyeceği bir karakterin Birce Akalay’ı yeniden televizyon dizilerine döndürmesi muhtemel. Ancak oyuncunun açıklamasından şu an için böyle bir projesi olmadığı da anlaşılıyor…