Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın içi içine sığmıyor, yeni projesi mest edecek!

Birce Akalay’ın içi içine sığmıyor, yeni projesi mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisiyle Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Birce Akalay, canlandırdığı İlay karakteri ile çok sevildi. Dizinin takipçileri Birce Akalay’ın performansını ve güzelliğini de olumlu yorumlarla taçlandırdı.

Akalay, sadece Babil dizisi ile ekranda yer almıyor. Aynı zamanda yeni bir tiyatro oyunu ile sahnelerde de boy gösterecek. İlker Ayrık ile başrolünde yer aldığı projenin prömiyerini heyecanla bekleyen Birce Akalay, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile heyecanını sergiledi.

Projenin prömiyeri 20 Şubat Perşembe yani bu akşam İstanbul Maslak Tim Show Center’da yapılacak. Birce Akalay yaptığı paylaşımda toz pembe bir düşünce içinde olduğunu, projeye inandığını ve hislerini de kelimelere sığdırmakta zorlandığını belirtti.

Ünlü oyuncu mesajında birlikte yer aldığı oyuncu arkadaşlarına ve Yücel Erten, Çiğdem Erken ikilisine teşekkür etti.

İşte o paylaşım:

“İnanırsın,
Öyle güzel inanırsın ki
oluverirsin.”
19.02.2020
Hislerimi buraya sığdırmam mümkünsüz ve bugünün sebep olduğu umutlarımı.
Hayal kurmaktan korkarken, içten içe kendimden bile gizli kurduğum hayalimin içindeyim şimdi.
İlker, varol yol arkadaşım seninle inanmak ne müthiş bir his.Bir çentik daha attık bugün senin deyiminle. Başta rejisörümüz, hozamız Yücel Erten ve şefimiz Çiğdem Erken olmak üzere tüm tiyatro arkadaşlarıma, oyundaşlarıma minnettarım. Bizi sahneden ya da uzaktan sarmalayan seyircimize ve sevenlerimize ne kadar teşekkür etsem az..
Yolumuz açık olsun.
Yarın
“Keşanlı Ali Desanı”
için premier..
Bana da bu gece yine elbette ki
La vie en Rose.. (Pembe yaşam)

Birce Akalay'ın içi içine sığmıyor, yeni projesi mest edecek! 7