Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın oynadığı reklam filmindeki sevimli dostu bakın kim çıktı?

Birce Akalay’ın oynadığı reklam filmindeki sevimli dostu bakın kim çıktı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Birce Akalay, son dönemde meslek hayatında çok özel günler yaşıyor. Oyuncu, Netflix için çekilen iki dizisiyle yaz boyunca gündemden düşmemişti. Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizilerindeki oyunculuğu ile büyük beğeni topladı Akalay.

Her iki dizisi de uzun bir süre Netflix’in popüler yapımları arasında ilk 10’da yer almayı başardı. Çoğu zaman arka arkaya sıralanan dizileri sayesinde Birce Akalay, Türkiye ile birlikte pek çok ülkede iki dizisiyle dillerden düşmedi. Oyunculuk performansı ile her iki dizideki bambaşka karakterleri başarıyla canlandıran Akalay, sosyal medyada da çok konuşuldu, övgüler aldı.

Ekranlara en son Son Yaz dizisi ile gelmişti Birce Akalay. İkinci sezonda yer aldığı dizinin erken finali ile de hayranları çok üzülmüştü. Şimdilik oyuncunun ekrana döneceği bir diziyle ilgili bilgi yok. Fakat Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizilerinin ikinci sezonlarının çekilmesi ile ilgili heyecan yaşatan gelişmeler ortaya çıktı.

Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde bir cilt bakımı markası olan Neutrogena’nın yüzü olmuştu. Reklamlarıyla ekrana gelmeye de başladı yakın zamanda. Pek çok marka da şu sıralar oyuncunun peşinde! Bu markalardan biriyle de anlaşma yaptı oyuncu.

Birce Akalay'ın oynadığı reklam filmindeki sevimli dostu bakın kim çıktı? 7

Yüzü olduğu bazı markaların reklam filmlerinde rol alıyor Birce Akalay şu sıralar. Onlardan biri de Dagi giyim firması. Akalay, geçtiğimiz gün, çekilen reklam filmini kendi instagram sayfasından da paylaştı. Reklamda, parkta bir köpekle dolaştığı da görülüyor oyuncunun. Birce Akalay, bu sevimli köpeğin, kendi köpeği Gipsy olduğunu da bu paylaşımında aktardı.

Oyuncu, instagram’dan yaptığı yorumda “..biricik kızım Gipsy ile birlikte rol aldığım reklam…” sözleriyle, sevimli dostuyla birlikte reklamda oynamaktan duyduğu mutluluğu da ortaya koydu.