Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozkoparan’a büyük rakip yola çıktı! Darmaduman dizisi ortalığı kasıp kavurmaya geliyor!

Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozkoparan’a büyük rakip yola çıktı! Darmaduman dizisi ortalığı kasıp kavurmaya geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bir süredir hazırlıkları süren ve ismi önce Gelecek Uzun Sürer olarak lanse edilen yeni gençlik dizisi Darmaduman’ın çekimlerinden ilk görüntüler heyecan yaşattı! Kadrosu ile büyük dikkat çeken dizi, bir dönem dünyanın pek çok ülkesini etkisi altına alan dizinin uyarlaması olarak şimdiden dikkatleri çekmeyi başarmış durumda!

ABD’de 10 yıl boyunca ortalığı kasıp kavuran bir diziydi Beverly Hills 90210. Dizi Türkiye’de de Evimiz Hollywood’da ismiyle yayınlanmıştı. 1990-2000 yılları arasında tam 10 yıl süren, televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımlarından birisi olma ünvanını da taşıyan dizinin şimdi yerli uyarlaması geliyor!

Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozkoparan'a büyük rakip yola çıktı! Darmaduman dizisi ortalığı kasıp kavurmaya geliyor! 8

Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin kadrosu büyük dikkat çekmekte! Genç kuşağın birbirinden başarılı isimleri Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora’nın başrollerinde yer aldığı dizide ayrıca deneyimli isimler de yer alıyor. Necip Memili, Nur Fettahoğlu ve Meral Çetinkaya bu isimler arasında.

Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozkoparan'a büyük rakip yola çıktı! Darmaduman dizisi ortalığı kasıp kavurmaya geliyor! 9

Darmaduman dizisi, adeta ekranı da dağıtmaya geliyor! Zira son dönemde giderek daha çok dikkatleri çeken gençlik dizilerine de önemli bir alternatif olacak! Ekranda en çok konuşulan Kardeşlerim dizisi ile birlikte, yaz döneminde başlayan ve sosyal medyada çok büyük bir destek gören Duy Beni ve Tozkoparan dizileri için de rakip!

Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı Ay Yapım imzalı diziden gelen ilk tanıtım ile birlikte izleyici de yeni bir heyecan yaşamaya başladı. Henüz yayın tarihi netleşmeyen dizinin hangi güne denk geleceği, hangi dizilerle karşılıklı ekranda olacağı da ayrı bir merak konusu…

İşte Darmaduman dizisinden ilk görüntüler…