Ana sayfa Dizi Haberleri Birçok oyuncu korkarken, Yargı dizisiyle Pınar Deniz ne kadar da rahat!

Birçok oyuncu korkarken, Yargı dizisiyle Pınar Deniz ne kadar da rahat!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde her hafta izleyicileri derinden etkileyen sahneler ile güçlü ve sürprizlerle dolu hikaye süreci devam ediyor. Senarist Sema Ergenekon’un her hafta izleyicileri şaşırttığı bu ortamda Yargı dizisinin setinde de oyuncular heyecanla yeni bölümleri bekliyor.

İkinci sezonu devam eden bir projede hem hikayenin bu kadar güçlü olmaya devam etmesi hem de oyuncuların işlerini ilk günkü gibi heyecanla yapmaları başarının da önemli nedenlerinden birisi olarak öne çıkıyor. Dizide Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz, yaptığı açıklamada 53. bölüm çekmekte olduklarını belirtti ve ekip olarak işe verdikleri önemin altını çizdi.

Ünlü oyuncu, “Çok şükür hem birbirimizi çok sevip, hem de arkasında durabileceğimiz ve gururla konuşabileceğimiz bir işimiz var. Onun için Yargı dizisinde olduğum için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Birçok oyuncu korkarken, Yargı dizisiyle Pınar Deniz ne kadar da rahat! 7

Senaryonun bu tür yapımlarda bir dönem sıkışma yaşamasının normal olduğunu ifade eden Pınar Deniz, bu durumun Yargı projesinde olmamasını bir şans olarak değerlendiriyor. Oyuncu, “Yargı hala Sema Ergenekon sayesinde hala o heyecanı tutmaya devam ediyor. O yüzden çok mutluyuz” ifadesini kullandı.

Televizyonda iş yapan birçok arkadaşında dizilerin hikaye olarak zayıflaması gibi bir korkusunun olduğunu dile getiren Pınar Deniz, uzun bölümler olması nedeniyle ne kadar hikaye yazılırsa yazılsın, bir noktada sıkışma yaşanabildiğini hatırlattı.

Ancak bu durumu Yargı projesinde görmediklerini anlatan oyuncu, “Bizim işte öyle olmamış gibi hissediyorum, o yüzden çok mutluyum” diyerek de projeye olan güveninin aynen devam ettiğini anlattı.

Yargı dizisinden bu kadar büyük başarı beklemediği itirafını da yapan oyuncu, beklediğinin üzerinde bir başarı elde edilmesinin de kendisini memnun ettiğini söyledi.