Ana sayfa Dizi Haberleri Kraliçe dizisi ile Burcu Özberk, kadın gücünün yeni temsilcisi olacak!

Kraliçe dizisi ile Burcu Özberk, kadın gücünün yeni temsilcisi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayranları tarafından romantik komedi dizilerinin kraliçesi olarak isimlendirilen Burcu Özberk, 2023 yılında farklı bir dizi projesi ile yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Kanal D için hazırlanan ve ismi de Kraliçe olan dizide, güçlü bir kadın karakteri bulacaksınız.

Birçok kadın izleyici, Burcu Özberk’in başarılı performansı ile birleşecek olan yeni hikayede, hayatını yeni baştan kuran bir kadın gücüne tanıklık edecek. Kraliçe dizisinin hikayesini çok beğenen ve güçlü bir kadın karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmak için de içinin kıpır kıpır olduğunu anlatan Burcu Özberk, dizinin ana fikrini de anlattı.

Diziyi izleyenler de hayatını yeni baştan kurgulamak zorunda kalan ama güçlü durarak, ayakta kalan bir kadın karakteri görecek. Ailesinin hayatını kurgulayan, özverili ve güvenilir bir kadın olarak Burcu Özberk’i yeni rolü çok etkilemiş görünüyor.

Tabii ki dizi bir umut hikayesi olarak öne çıkacak ve başına gelen büyük bir olaydan sonra bir kadının nasıl ayakta kalma çabası içinde çırpındığını izleyeceksiniz.

Bu yönleri ile Kraliçe dizisinin hem Burcu Özberk’in önceki projelerindeki güçlü kadın figürlere benzerliği dikkat çekiyor hem de bir dram ve umut hikayesi olması öne çıkıyor.

Kraliçe dizisi ile Burcu Özberk, kadın gücünün yeni temsilcisi olacak! 15

Burcu Özberk, karakterini anlatırken özellikle şu ifadeleri kullandı: “Kendisini ailesine adamış, bunu görev olarak değil de gerçekten isteyerek ve mutlu olduğu için yapıyor. Kendilerine ait yoğun ve düzenli bir yaşamı varken, büyük bir olayla bütün inancı yıkılıyor.”

Dizi için Kraliçe isminin belirlenmesi de çok anlamlı. Babasının omuzlarına yüklediği sorumluğu taşımak zorunda kalan bir kadının, hayatını yeniden inşa etmesinin süreçlerini Kraliçe dizisinde izleyebileceksiniz.

Kanal D’nin yeni dizisinin yapımcılığını Mednova’nın üstlendi ve dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlandı.