Ana sayfa Sosyal Medya Yeni proje bekleyenlere Sinem Kobal’dan umut ışığ veren mesaj!

Yeni proje bekleyenlere Sinem Kobal’dan umut ışığ veren mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal, Lalin isimli bebeğinin 2020 yılında doğumunun ardından 2022 yılında da Leyla’nın dünyaya gelmesi ile hayatında yepyeni bir dönemi yaşıyor. Uzun yıllar dizilerde ve sinema filmlerinde farklı rollerde yer alarak geniş bir hayran kitlesini etkileyen oyuncu, anne olmasının ardından kariyerine ara verdi.

Evde çocuklarının bakımıyla ilgilenen ünlü oyuncu, arkadaşları ile buluşmak için bile plan yapmakta zorlandığı bir tempopun içinde bulunuyor. Ancak Sinem Kobal’ın içinde hala oyunculuk mesleğine dair güçlü bir arzu bulunuyor.

Birçok dizi oyuncusu doğum yapmasının ardından kısa sürede yeniden setlere dönmeyi tercih ederken, Sinem Kobal ise çocukları ile ilgilenmeyi tercih etti ve kariyerine ara verdi.

Ancak oyuncu bu süreçte mesleğini çok özledi. Arkadaşları ile buluşma etkinliğinde görüntülenen Sinem Kobal, “İnşallah zamanı gelince yeni proje gelecek, ben de özledim” diye konuştu.

Leyla’nın 8 aylık olduğunu ve kendisine ihtiyacı bulunduğunu anlatan Sinem Kobal, mesleğine de büyük özlem duyduğunu saklamadı.

Kobal, “Ben de özledim, mutlaka tekrar kavuşacağız ama doğru zamanda doğru proje ile” şeklinde konuştu.

1987 yılında dünyaya gelen Sinem Kobal, 2001 yılından itibaren setlere adım attı. Dadı isimli komedi dizisindeki Dilara karakteri ile henüz genç yaşında izleyicilerin ilgisini çeken oyuncu, ardından birbirinden çok farklı rollerde yer alarak büyük bir deneyim kazandı.

Hem dizilerde hem de sinema filmlerinde izlediğimiz oyuncu, Selena isimli unutulmaz dizisinde de başroldeydi. En son 2017 yılında Yüz Yüze isimli dizinin kadrosunda yer alan Sinem Kobal, 6 yıldır kariyerine ara vermiş durumda ama büyük özlem içinde.

Oyuncunun açıklaması doğru bir proje olur ise ilerleyen süreçte yeniden hayranlarının karşısına çıkacağını gösteriyor.