Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezonun en şanssız dizisi Benim Hayatım’ın vedası da çok şanssız oldu!

Bu sezonun en şanssız dizisi Benim Hayatım’ın vedası da çok şanssız oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yaklaşık bir ay önce ekrana getirdiği Benim Hayatım dizisi belki de bu sezonun en şanssız işi oldu. Ekrana geldiği ilk günden bu yana ortalama reyting puanına dahi yaklaşamayan Benim Hayatım dün akşam yayınlanan beşinci bölümüyle ekrana veda etti.

Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Öykü Çelik gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı dizinin hikayesine yönelik eleştiriler bir hayli fazla olmuştu. Dram yapımında bir genç kızın hayata tutunma hikayesi anlatılıyordu.

Dram içerikli dizi, gözyaşını çok seven Türk izleyicisini bile kendisini bağlayamadı. Dizi daha ilk bölümüyle ortalamanın çok altında reyting aldı. Tüm kişilerde 12. sırada yer alabilen dizi, AB’de günü 17. bitirdi ve ABC1’de ise 13. sırada bulunuyordu.

Bu sezonun en şanssız dizisi Benim Hayatım’ın vedası da çok şanssız oldu! 7

Bölümler ilerledikçe Benim Hayatım’ın reytingi daha da düştü. İzleyiciler Benim Hayatım’ın hikayesini sıkıcı bulmuştu. Müziklerin de zaten dram olan hikayeyi iyice ağırlaştığına dikkat çeken izleyiciler yine de yeni diziye önümüzdeki haftalarda şans vereceklerini belirtmişlerdi.

Derken Star TV, Benim Hayatım’ın gününü değiştirdi. Pazar günleri yayınlanan dizi perşembeye alındı. Ancak bu da bir işe yaramadı. Benim Hayatım düşüşünü sürdürdü.

Normalde düşük reytinglere rağmen dizilerine zaman tanıyan Star TV en sonunda beşinci bölümün sonunda Benim Hayatım’ın final kararını verdi. Dizinin dün akşam yayınlanan final bölümünün reytingleri iyice düşük geldi. Bahadır Özdener’in yapımcılığını gerçekleştirdiği Benim Hayatım dizisi, sezonun en şanssız işlerinden biri olarak dün akşam sessiz sedasız ekrana veda etti.