Ana sayfa Dizi Haberleri Birinciliği unutan Barbaroslar dizisinde önemli değişiklik yapıldı!

Birinciliği unutan Barbaroslar dizisinde önemli değişiklik yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının bir numaralı dizisi olması beklenen TRT1’in büyük bütçeli dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ne yazık ki, geriye düştü… Camdaki Kız’ın çok etkili bir çıkış yaptığı perşembe akşamları ikinciliği zorlayabilen TRT1 dizisi için hikayede değişiklik getirecek kararlar alındı.

Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 4 bölümü yayınlandı. Dizinin yeni bölümlerini yeni bir senaryo ekibi yazacak. Barbaroslar dizisindeki bu değişikliğin izleyici tarafından nasıl karşılanacağı da önümüzdeki bölümlerin reytingleri ile kendini gösterecektir.

Yeni senarist ekibinin heyecanı artırması, deniz sahnelerini çoğaltması ve diziye yeni bir yön vermesi bekleniyor. Barbaroslar dizisi çok başarılı bir yapım olmasına rağmen, Kanal D’nin Camdaki Kız isimli yapımının gerisinde kalmaya devam ediyor.

Ayrıca atv’de dördüncü sezonu yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova da toparlanmaya başladı. Bu durum TRT1 dizisinde bir değişiklik yapılmasını zorunlu kıldı ve ilk olarak senarist ekibinin yenilenmesi kararı çıktı.

Serdar Özönalan ile Hasan Erimez’in yeni bölümlerin senaryosunu yazacağı gelen bilgiler arasında. Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi etkili isimlerden oluşan kadrosu ile dikkat çeken dizinin çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul’da devam ediyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin beşinci yeni bölümü 14 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak.