Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde oyunu değiştirecek iki yeni karakter!

Yasak Elma dizisinde oyunu değiştirecek iki yeni karakter!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi beşinci sezona ortalama reytinglerle başladı ama hikayenin izleyici tarafından kabul görmesi ile reytinglerde hızlı bir yükseliş sürecine de girdi. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Çağatay karakterinin eşi Yıldız’ı aldatması dizinin yeni sezona hızlı giriş yapmasını sağladı. Ancak Yıldız, Kumru ile kocasının yasak aşkını öğrendi ve her şey bu gelişmeden sonra değişecek. Yıldız’ın intikam planları devreye girecek ve Yasak Elma’nın hikayesi eskisi gibi entrikalarla dolu bir hale gelecek.

İlk 4 sezonda olduğu gibi yeni dönemde de izleyicisini etkilemeyi başaran dizinin hikayesine iki yeni karakter katılacak. Bu karakterlerin gelişi ile birlikte nasıl değişimler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

11 Ekim Pazartesi günü 115. bölümü yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinde Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan karakterinin sevgilisi Arzu’nun olaylara karışmasını izleyeceksiniz.

Arzu karakterini canlandırması için Nihan Aypolat ile anlaşma yapıldı. Yeni bölümlerde Arzu’nun ortaya çıkması bazı değişiklikleri de beraberinde getirecek. Nihan Aypolat geçen sezon Çocukluk dizisinde Lale karakterini canlandırmıştı.

Yıldız ise yasak aşkın ardından Çağatay ile boşanmak için arayışlara girişecek. Bu konuda da ünlü bir avukat ile anlaşacak olan Yıldız, sert bir döneme hazırlık yapıyor. Bu avukat karakterinde ise Yeşim Alıç’ı izleyeceksiniz. Zeliha isimli karakteri canlandıracak olan Yeşim Alıç, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönmüş olacak.

İki yeni karakterin katılacağı Yasak Elma dizisinden Yasmin Erbil’in ayrıldığı da ortaya çıktı. Canan karakterinde pek de başarılı bulunmayan Yasmin Erbil’in ilk dizi macerası kısa süreli oldu.

İşte 11 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 115. bölümden ilk fragman: