Ana sayfa Dizi Haberleri Birol Güven, Kanal D dizisini ayakta tutmak için Çocuklar Duymasın’dan kopya çekti!

Birol Güven, Kanal D dizisini ayakta tutmak için Çocuklar Duymasın’dan kopya çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında herkesi şaşırtan bir dizi var… Sezona çok iddialı başlayan İyi Aile Babası isimle aile komedisi, ilk 4 bölümde havlu attı. Dizi ilk bölüm reytingi ile umut verdi ama sonraki 3 bölümde de büyük düşüş yaşandı. Normalde final olsa, kimse “Niye final yapıyorsunuz” diye itirazda bulunmazdı… Çünkü hikaye kurgusu hiç ilgi çekmemişti…

İyi Aile Babası projesini rafa kaldırmak istemeyen Kanal D, önemli bir adım atarak dizide büyük değişim yaptırdı. Senaryo Birol Güven’e emanet edildi. Ünlü yapımcı ve senarist Güven de 5. bölüm itibari ile büyük bir değişimin öncüsü oldu. Oyuncular aynı kaldı ve Naz Elmas da ekibe dahil edildi…

İyi Aile Babası dizisinin ismi de Babam Çok Değişti olarak yenilendi… 7 Ocak Perşembe akşamı ekranda bambaşka bir diziye şahitlik edeceksiniz. Oyuncular belki aynı, karakterler aynı ama senaryo tamamen değişmiş durumda… Dizideki komedi havası bile çok değişti.

Birol Güven, Kanal D dizisini ayakta tutmak için Çocuklar Duymasın'dan kopya çekti! 8

Bir de Birol Güven’in Çocuklar Duymasın dizisi büyük düşüş yaşadığı zaman senaryoda yaptığı önemli hamlenin aynısını Babam Çok Değişti dizisinde de gerçekleştirdiğine şahit olacaksınız. Çocuklar Duymasın’da hikayeye heyecan ve gizem katmak için Gülin İyigün, Tutku olarak katılmıştı. Tutku karakterinin gelişi de dizinin 1 sezon ayakta kalmasına yardımcı olmuştu.

Birol Güven, adeta Çocuklar Duymasın’dan kopya çeker gibi, Naz Elmas’ı hikayeye dahil etti. Çağlar Çorumlu’nun canlandırdığı Mehmet Ali karakteri ile ilişkili olacak bu yeni karakter, aynı zamanda hikayede de büyük bir gizem barındıracak.

Naz Elmas önceki gün setten Çağlar Çorumlu ile fotoğrafını da instagram hesabından yayınlayarak dizinin setinde çalışmalara başladığını göstermişti.

Birol Güven, Kanal D dizisini ayakta tutmak için Çocuklar Duymasın'dan kopya çekti! 9

Ocak ayının ilk haftasında Kanal D’nin İyi Aile Babası dizisi, Babam Çok Değişti olarak 7 Ocak günü ekrandaki yerini alacak. Bakalım Birol Güven’in ortaya çıkardığı yeni hikayeyi izleyiciler nasıl karşılayacak.

İşte Babam Çok Değişti dizisinin 7 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak olan bölümünden ilk görüntüler: