Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin Kefaret dizisinde gizli işler çeviriyorlar!

Fox TV’nin Kefaret dizisinde gizli işler çeviriyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisi, Fox TV ekranlarının sevilen yapımlarından birisi. 2021 yılında da büyük ilgi görmesi beklenen projede Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur üçlüsü çok başarılı performanslar ortaya çıkartıyor. Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan hikayenin akış hızı ve anlatım tarzı da izleyici ilgisini hep yüksek tutacak bir düzlemde ele alındığı için, her bölüm heyecanla bekleniyor.

Kefaret dizisinin 7. yeni bölümünü de 3 Ocak Pazar akşamı izleyebileceksiniz. Geçtiğimiz yıllarda kanallar Ocak ayının ilk haftalarında dizilerinin yeni bölümlerini düşük reklam geliri nedeniyle yayınlamazdı. Ancak bu sezon izleyici kaybetmeye tahammül olmadığı için zarar etmeyi göze alan kanallar yeni bölümleri aralıksız verme kararı aldı.

Kefaret’in 7. yeni bölümünde Mert Fırat’ın canlandırdığı Sinan karakterinin gizlice yürüttüğü işler var ki, izleyiciler de bir hayli meraklanacak. Zeynep’e dahi söylemediği bu gizli çalışmalarla gizemli bir ortam oluşacak… Peki Sinan neyin peşinde? Bir başka detay ise Ahmet, kızı ile yıllar sonra karşılaşacak ama onun kızı olduğunu da bilmiyor…

Fox TV'nin Kefaret dizisinde gizli işler çeviriyorlar! 7

Peki 7. yeni bölümde başka neler olacak? İşte tüm detaylar: Zeynep, Sabri’den miras kalan güzel çiftlikte Sude ve Can ile yaşamaya başlar. Sude’nin eski dadısı Ayşe de çiftliktedir, Zeynep’e kaçırılma sonrası yaşananlar hakkında tüm merak ettiklerini anlatır.

Zeynep, Sude ile yakınlaştıkça Sinan’ın ulaştığı yeni bilgiler kuşkularını tırmandıracaktır. Münevver kardeşine iş bulma gayretine düşer ancak Sinan’ın herkesten sakladığı gizemli ve önemli bir işi vardır.

Abisinin hapisten çıkmasıyla birlikte tırmanmaya başlayan olaylar sonucu vurulan Arzu’yu tedavi etmesi için Ahmet zorla getirilir. Ahmet küçük Cansu ile tanışır.