Ana sayfa Sosyal Medya Bir dizi daha final yaptı! TRT1’in Kalk Gidelim ekibine vedanın hüznü çöktü!

Bir dizi daha final yaptı! TRT1’in Kalk Gidelim ekibine vedanın hüznü çöktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalk Gidelim ekibinin final hüznü ve veda sözleri çok duygusal oldu! 4. sezonu yayınlanmakta olan Kalk Gidelim dizisi için final kararı alınmıştı. TRT1, daha önceki yıllarda da yaptığı gibi dizi ile yılbaşı akşamını birleştirdi ve özel bir bölümle Kalk Gidelim ekran ömrünü tamamladı.

Kubat, Gülşen ve Göksel’in de konuk olarak katıldığı ve şarkılarıyla da izleyicileri eğlendirdiği Kalk Gidelim Yılbaşı Özel programı hem neşeli hem de duygusal anlara sahne oldu. Ekran başındaki izleyiciler neşeli sahnelerle eğlenirken, şarkılarla da farklı duygular yaşadı. Ancak birçok dizi hayranı da Kalk Gidelim ekibini bir daha izleyemeyecek olmanın hüznünü yaşıyordu.

135. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlayan Kalk Gidelim dizisinin ekibe, bunca zaman boyunca kendilerine destek olan izleyiciler için özel bir video hazırladı. Duygularını dile getiren dizinin ekibi, veda mesajlarıyla da izleyicileri hüzünlendirdi.

Seyfettin karakterine hayat veren Ufuk Özkan, dizinin başrol oyuncularından birisiydi ve çok iyi performans sergilediği bir dönem geride kaldı. Özkan, “Her güzel şeyin bir sonu var. Kalk Gidelim’in de son bölümüne geldik. Sanki hiç gitmeyecekmiş gibi, ilk günkü heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü projeyi, Muğla’yı Muğla insanını çok seviyoruz. Kalk Gidelim’in bendeki eşiti her zaman şudur; çocukluğumu hatırlatır bana. Karşılıksız sevgi, maddi – manevi hiç bir şey beklemeden yapılan iyilikler” diye konuştu.

Geçmiş yıllarda yaşanan hayattan örnekler veren, komşuluğun ne kadar önemli olduğu yılları hatırlatan Ufuk Özkan için Kalk Gidelim’in yeri çok ayrı. Çünkü artık geçmişte kalan bir Türkiye gerçeğine duyulan özlemi dizide anlattılar.

Ufuk Özkan, şimdiki metropollerde yaşananları hatırlattı ve Muğla’da eski günlerine dönüş yaptığını ifade etti. Oyuncu, “Hep organik dizi dedik, gerçekten de öyle. Hem insanı organik, hakikaten de zeytininden tutun her şeyine kadar, çok acayip bir memleket. Çok özleyeceğim. Belki de yakınlarda bambaşka bir dizi, bambaşka bir karakter ile ikinci evimize, yani buraya dönmeyi umut ediyorum” diye konuştu.

Diziyi 135 bölüm boyunca yalnız bırakmayan izleyicilere de teşekkür eden Ufuk Özkan, şu sözlerle duygusal bir veda konuşması yaptı:

“En küçüğünden en büyüğüne kadar, eğer sizi bir nebze olsun sıkıntılardan, zorluklardan birazcık uzaklaştırabilmiş, sizi de çocukluğunuza döndürebilmişsek, o aile sıcaklığını verebilmişsek… Ki verebildiğimizi düşünüyorum. 4 sezondur TRT1 ekranlarında muhteşem, unutulmayacak bir iş yaptık: Hepinize çok teşekkür ediyorum.”