Ana sayfa Dizi Arşivi Bitmeyen Şarkı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Bitmeyen Şarkı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Bitmeyen Şarkı, yapımcılığını Gold Film’in yaptığı, Sadullah Çelen ile Deniz Akçay’ın yönettiği, senaryosunu Mahinur Ergun ile Deniz Akçay’ın birlikte kaleme aldığı 2010 yılında ATV’de yayınlanan dram ve aşk türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizinin çekimleri İzmir’de gerçekleştirildi.

Bergüzar Korel ve Bülent İnal gibi iki önemli ismin başrolünde yer aldığı dizisi sadece 1 sezon sürebildi ve 32 bölüm yayınlandı. Bergüzar Korel, neredeyse her bölümde bir şarkı seslendirdi ama yine de reytinglerde istenilen nokta elde edilemediği için proje uzun süreli olamadı.

Bitmeyen Şarkı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: ATV
Yapımcı: Gold Film
Türü: Dram-Aşk
Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2010- 26 Nisan 2011
Mekan: İzmir
Süresi: 95 dakika
Müzik: Febyo Taşel
Başrol: Bergüzar Korel, Bülent İnal.
Oyuncular: Ceren Demirel, Gülden Dudarık, Serhat Teoman, Merve Altınkaya, Derya Artemel, Nurşim Demir, Tuncer Salman, Celik Nalçakan, Beyza Şekerci, Rahmi Dilligil, Betül Çobanoğlu, Alpay Şayhan, Yücel Erten, Övül Avkıran, Emel Göksu.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/bitmeyensarki
Facebook: https://www.facebook.com/bitmeyensarkidizisi/
Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/webtv/bitmeyen-sarki/bolumler

GENEL İZLENİM:

Bitmeyen Şarkı dizisi senaryosu, atmosferi ve müzikleriyle izleyiciye eski Yeşilçam melodramlarının lezzetini hatırlatıyordu. Dizide pavyon şarkıcısını canlandıran Bergüzar Korel şarkı söylemek için müzisyen Febyo Taşel’den ders aldı.

Korel, çekimler sırasında da pavyon şarkıcılarıyla vakit geçirdiğini söyledi. Korel’in neredeyse her bölümde bir şarkı seslendirdiği dizi bir türlü istenilen reyting başarısını yakalayamadı.

O dönem, televizyon eleştirmenleri tarafından, bunda biraz kimi zaman ağırlaşan ve aksayan senaryonun, biraz da kanalın diziyi haftanın bütün akşamlarında dolaştıran hatalı yayın politikasının etkisi olduğu yönünde yorumlar yapıldı. Sonuçta deneyimli oyuncu kadrosuna rağmen, pavyon şarkıcısı Feraye ile Urlalı işadamı Yaman’ın aşkı beklenen etkiyi yaratamadı. Dizi 1 sezon devam etti.

Bitmeyen Şarkı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Acılı bir çocukluğun, ardından on beş yaşında karabasana dönüşen bir hayatın kahramanı Feraye. Herşeye rağmen hayata tutunmaya çalışan bir savaşçı o. Kaybettiği oğluna kavuşmayı hayatının en büyük amacı yapan bir anne. Bu uğurda tüm kötü sözlere, tüm önyargılara inat, şarkıcılık yaptığı pavyonda tertemiz yaşamayı beceren bir kadın. Üstelik yaman bir aşkla kesişecek yolu.

Feraye egeli zengin bir ailenin oğlu olan Yaman’a aşık olur. Fakat sakladığı sırlar hayatının akışını da değiştirecek, Feraye’yi hiç beklemediği yeni sürprizlerle karşılaştıracaktır. Yaman’la tanışması hayatıyla ilgili tüm dengeleri alt üst edecektir. Sakladığı yalan Feraye’nin hayatındaki ilkleri de alıp götürmek üzeredir. İlk aşk ilk heyecan. Oysa adına kader denen bu karşılaşma, kavuşmayı hayal ettiği her şeyi de Feraye’nin hayatına getirir. O farkında olmasa da.

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Bergüzar Korel (Feraye)
Bülent İnal (Yaman)
Ceren Demirel
Gülden Dudarık
Serhat Teoman (Mesut)
Merve Altınkaya (Selma)
Derya Artemel (Melek)
Nurşim Demir (Zahide)
Tuncer Salman (Servet)
Celik Nalçakan (Necip)
Beyza Şekerci (Dilara)
Rahmi Dilligil (Hasan)
Betül Çobanoğlu (Kevser)
Alpay Şayhan (Toprak)
Yücel Erten (Kadir)
Övül Avkıran (Gülbin)
Emel Göksu (Zehra)

Bitmeyen Şarkı Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR:

Bergüzar Korel’in, oğlunu arayan bir pavyon kadınını canlandırdığı Bitmeyen Şarkı dizisinin çekimleri İzmir’de yapıldı. Dizinin pavyon sahneleri Alsancak’ta çekildi geri kalan diğer bölümlerinin çoğunun çekimi ise Urla’da yapıldı. İlçenin 17 farklı noktasında çekim yapıldı. Dizinin ana çekim mekanı ise Urla İskelesi Ağaçlı Yolunun arkasında bulunuyordu.

JENERİK:

Bitmeyen Şarkı dizisinin müzikleri ünlü müzisyen Febyo Taşel’e ait. Dizide pek çok şarkı seslendiren Bergüzar Korel’de öncesinde ünlü müzisyenden ders aldığını açıkladı. Dizinin Jenerik müziği de izleyici tarafından çok sevildi.

FRAGMANLAR:

Bitmeyen Şarkı dizisinden ilk fragman ATV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2010 yılının Ağustos ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.
İlk Tanıtım:

Bitmeyen Şarkı dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını ATV’nin internet sitesinde bulabilirsiniz.

Tüm Fragmanları izlemek için lütfen tıklayınız…

TÜM BÖLÜMLER:

Bitmeyen Şarkı dizisi 23 Ağustos 2010 tarihinde ATV’de yayınlanmaya başladı. Oyuncu kadrosu ve Yeşilçam filmleri tadındaki senaryosu ile merakla beklenen yapım izleyici tarafından sevilse de beklenen reytingleri alamayınca kanalı tatmin etmedi. Ekran ömrü 1 sezon süren dizi, 26 Nisan 2011 tarihinde 32. bölümüyle ekranlara veda etti.

Bitmeyen Şarkı dizisinin tüm bölümlerini ATV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz. İzlemek için lütfen tıklayınız.

Ayrıca atv’nin youtube resmi kanalından da tüm bölümleri izleyebilirsiniz.

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Bitmeyen Şarkı dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler de dizinin yayınlandığı dönemde izleyicinin beğenisine sunuldu. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Nilüfer/ İnkar Etme

Yaman & Feraye/ Üzüm Karası Gözlerin

Feraye