Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı dizisinin ilk bölüm reytingleri Çatı Katı Aşk ve Yeni Hayat’ı hatırlattı!

Bir Annenin Günahı dizisinin ilk bölüm reytingleri Çatı Katı Aşk ve Yeni Hayat’ı hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında dün akşam yeni bir dizi başladı… İsmi Bir Annenin Günahı… İzleyenler çok etkilendiklerini ve diziyi çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı. Ancak reyting sonuçları pek de iyi bir başlangıç olmadığını anlatıyor.

Özge Özberk ve Musa Uzunlar’ın başrolde buluştuğu dizide; Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Emre Kınay ve Pamir Pekin gibi iddialı isimler de yer alıyor. İlk bölüm için uzun süredir tanıtımlarını sıklıkla yapan Kanal D’nin yüksek reyting beklentisi gerçekleşmedi.

Daha önce kanalın düşük reytingleri nedeniyle final kararı aldığı Çatı Katı Aşk ve Yeni Hayat dizilerinin de reytingleri hatırlandığında, en başlarda Bir Annenin Günahı gibi ya da daha iyi oranlar elde etmişti.

İlk bölüm itibariyle dizi total ve AB gruplarında 10. sırada yer alabildi. Günün en az izlenen dizisi konumunda yer aldı. Kuzey Yıldızı, Gönül Dağı, Sen Çal Kapımı dizileri ise gayet iyi performanslarla günü tamamlarken, Kanal D ilk bölümde beklediğini bulamadı.

Total ve ABC1 gruplarında 3’lü reytinglerde olan dizi, AB’de ise 3’e kıl payı yaklaştı. Ancak bu oranlar bu kadar iddialı bir dizi için hiç de iyi bir başlangıç olarak gösterilemez.

İşte 21 Kasım Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Bir Annenin Günahı dizisinin ilk bölüm reytingleri Çatı Katı Aşk ve Yeni Hayat'ı hatırlattı! 7