Ana sayfa Dizi Haberleri Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin çekimlerine koronavirüs engeli!

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin çekimlerine koronavirüs engeli!

tarafından ker_def

TeleizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yazar Perihan Mağden’in aynı kitabından uyarlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizi projesini merakla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Netflix için çekilen projenin setinde yoğun bir çalışma sürüyordu. Ancak yapılan koronavirüs testlerinde Birand Tunca’nın pozitif çıkması ile birlikte sette çalışmalara da ara verildi.

1441 Yapım tarafından titizlikle hazırlanan dizinin ekibi Eylül ayı ile birlikte Kapadokya’da çekimlere başlamış ve yoğun bir şekilde çalışıyordu.

Melisa Sözen’in başrolünde yer aldığı dizide bir anne ile kızının acı dolu hikayesi anlatılıyor. Birand Tunca’nın karantinaya girmesinin ardından çekimler durduruldu.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin çekimlerine koronavirüs engeli! 7

8 bölümlük dizinin çekimlerine yakında yeniden başlanması bekleniyor. Ceylan Özgün Özçelik yönetmen koltuğunda bulunduğu dizinin hikayesini diziye uyarlayan kişi ise Ertan Kurtulan oldu.

Perihan Mağden’in on iki ülkede yayımlanan romanı Biz kimden kaçıyorduk Anne? bir hayli popüler bir kitap olmasıyla dikkat çekiyor. Yakıcı bir ilişkinin içinde, acı bir sona adım adım ilerleyen bir anne-kızın hikâyesini bu sefer dizi olarak izleyeceksiniz.

Şehirden şehire, otelden otele kaçmak zorunda kalan dünya güzeli bir kız çocuğu ve kendisine hiç benzemeyen eksantrik annesinin bu kaçışları sırasında geçmişlerini saran sırlar ortaya çıkacak. Dizi heyecanlı ve izleyicileri de fazlasıyla meraklandıran bir proje..