Ana sayfa Dizi Haberleri Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi, Eylül Tumbar adına büyük bir kariyer fırsatı oldu

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi, Eylül Tumbar adına büyük bir kariyer fırsatı oldu

tarafından ker_def

Netflix’te yayınlandığı günden itibaren tüm dünyada büyük ilgi gören “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’’ dizisinin başrollerinden Eylül Tumbar yükselişine tüm hızıyla devam ediyor. İMDB Starmetre sonuçlarına göre büyük bir başarı elde ederek 11 milyondan fazla kişi arasında yer alan güzel oyuncu Türk oyuncular arasında ise 2.olarak tüm dikkatleri üzerine topladı.

“Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’’ dizisinde “Bambi”karakterine hayat veren Eylül Tumbar şu sıralar oynadığı sıra dışı rol ile herkes tarafından konuşuluyor. Amerika, İtalya ve İspanya, Almanya gibi pek çok ülkede yayınlanan ve kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizinin bu kadar başarılı olmasında şüphesiz Eylül Tumbar’ın büyüleyici oyunculuğu büyük önem taşıyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi, Eylül Tumbar adına büyük bir kariyer fırsatı oldu 8

Birçok eleştirmen tarafından büyük övgüler olan “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?”dizisinin “Bambi”si Eylül Tumbargüzelliği ve başarısı ile Türkiye’de ve dünyada gözleri üstünde topluyor. Yer aldığı ilk dizi projesi ile gelecek vadeden genç oyuncular arasına girmeyi başaran Eylül Tumbar önümüzdeki dönemde de farklı projelerle gündemden düşmeyecek.

Eylül Tumbar İMDB’de de rekora koşuyor!

Saf ve duru güzelliğiyle dikkat çeken başarılı oyuncu bu hafta İMDB’nin Starmetre listesinde tüm dünyada 11 milyondan fazla kişinin arasından sıyrılarak 1371. sırada yer aldı. Türk oyuncular arasında ise büyük bir başarıya imza atarak 2.sıraya yerleşen oyuncunun yer aldığı listede dünyaca ünlü bir çok isim yer alıyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi, Eylül Tumbar adına büyük bir kariyer fırsatı oldu 9

“Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisindeki duygusal ve zorlu rolünün hakkını veren 21 yaşındaki genç oyuncu için şimdiden pek çok dizi ve sinema teklifi alıyor.