Ana sayfa Sosyal Medya Eylül Tumbar yeni keşfedildi ama kariyerine çok yüksekten başladı!

Eylül Tumbar yeni keşfedildi ama kariyerine çok yüksekten başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Henüz 21 yaşında olmasına ve dizi izleyicilerinin gündemine yeni girmesine rağmen Eylül Tumbar’ın başarılı bir kariyer süreci içinde olması dikkatleri çekiyor. Netflix’te yayınlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizide Melisa Sözen ile başrolü paylaşan Eylül Tumbar, izleyicilerin gündemine 7 bölümlük bu dizideki Bambi karakteri ile hızlı bir giriş yaptı.

Dizinin hikayesi gereği Melisa Sözen ile Eylül Tumbar başrol ikilisi olarak çok başarılı bir performans ortaya koydu. İkinci sezonunun çekilmesi düşünülmese de Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizi Eylül Tumbar’ın tanınması için yeterli oldu.

Kendi Düşen Ağlamaz isimli TRT1’in aile komedisinde başrol kadın oyuncularından birisi olan Eylül Tumbar, kariyerine belki yeni başladı ama tepeden bir giriş yaptığı da bir gerçek.

Her iki projede de başrolde yer almak 21 yaşındaki bir genç büyük bir gelişme ve önemli bir sınav. Kendi Düşen Ağlamaz isimli dizideki Alize karakteri ile daha şimdiden izleyicilerin gönlünü kazanan oyuncu, kariyer yolculuğu bakımında da birçok ismi kıskandıracak bir çıkış yapmış oldu.

Yaz sezonunun en beğenilen ve iyi reytingler alan dizilerinden olan Kendi Düşen Ağlamaz ile yeniden gündem olan Eylül Tumbar’ın Hürriyet’teki röportajında da ilginç detaylar var.

Hırslı birisi olduğunu ve potansiyelinin en iyisini yapma konusunda bir hırsının bulunduğunu anlatan Eylül Tumbar, “Benim kendimle bir yarışım var, ayrıca kendime karşı epey acımasız olduğumu da söyleyebilirim” diye konuştu.

Eylül Tumbar yeni keşfedildi ama kariyerine çok yüksekten başladı! 7

İzmirli bir ailenin kızı olan Tumbar, tatil bölgesi olan Çeşme’de büyüdü. 16 yaşında bir erkek kardeşi de bulunan Eylül Tumbar, çok eğlenceli bir aile ortamında rahat ve samimi duygularla büyütülmüş.

Bilim insanı veya doktor olmayı düşünürken oyunculuk mesleğine adım atan Eylül Tumbar, bu noktada Bambi karakterinin çok hoşuna gitmesinin de bir fırsat olduğunu düşünüyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne projesine dahil olma sürecini genç oyuncu şu sözlerle anlattı: “Çevremdekiler deneme videolarımı çekiyorlardı. Bunlardan biri, bir dijital platforma yollandı. ‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’ projesi için teklif geldi. Karakter çok hoşuma gitti ve yapabilirim dedim.”

Kamera karşısına ilk geçtiği zaman donup kaldığını anlatan Eylül Tumbar, daha setin 3. gününde kendisini oyunculuk dünyasına ait hissetmiş ve bu mesleği yapmaya karar vermiş.