Ana sayfa Sosyal Medya Psikopat haliyle Melisa Sözen’in yeni Netflix dizisindeki performansı bir harika!

Psikopat haliyle Melisa Sözen’in yeni Netflix dizisindeki performansı bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Sözen, Perihan Mağden’in aynı isimli romanından uyarlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizi projesinde o kadar başarılı bir performans ortaya koydu ki, sadece ülkemizde değil, yurt dışında da birçok ülkede övgü dolu yorumlar aldı.

Netflix’te yayınlanması nedeniyle birçok ülkede en çok izlenen ilk 10 yapımdan birisi haline gelen Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi, izleyenlerin hem heyecanını yükseltti hem de tüylerini diken diken etti. Dizinin birçok ülkede en çok izlenen yapımlardan birisi olması, Türk dizilerinin uluslararası başarısını bir kez daha gündeme taşıdı.

Psikopat haliyle Melisa Sözen'in yeni Netflix dizisindeki performansı bir harika! 10

Dizinin çekimlerinin yapıldığı mekanların güzelliği bir yana, müzikleri bile oldukça etkileyiciydi. Tabii ki de bu diziye bu kadar özgüyü getiren en önemli şey ise Melisa Sözen’in psikopat bir anne karakterindeki müthiş başarısı olarak gözüküyor.

Alef isimli dijital dizide de izlediğimiz Melisa Sözen, televizyon ekranında ise en son 2020 yılında Kırmızı Oda projesinde Alya karakteri ile yine harikalar yaratmıştı. Oyuncunun performansına hayran kalan izleyicilerin isteği üzerine bu karakter hikayede planlanandan daha uzun süre kalmıştı.

Psikopat haliyle Melisa Sözen'in yeni Netflix dizisindeki performansı bir harika! 11

Melisa Sözen, oyunculuk konusunda Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisindeki performansı ile sosyal medyayı da fazlasıyla etkiledi.

Dizide kızını korumak için her şeyi yapmayı göze alan anne karakterinin sözleri de sosyal medyada sürekli paylaşılıyor. Mesela bir izleyici şu söze aklına yazmış: “Canavarla savaşmayı göze alırsan, canavar olmayı da göze alırsın.”

Psikopat haliyle Melisa Sözen'in yeni Netflix dizisindeki performansı bir harika! 12

Birçok kişi izledikleri en kaliteli Netflix dizilerinden birisi olduğuna yönelik yorumlar da yapıyor. Ayrıca Bambi karakteri ile gönülleri kazanan Eylül Tumbar’ın oyunculuk performansı da gelecek adına çok iyi sinyaller veriyor. Sosyal medyada Eylül Tumbar’ın da son dönemde fazlasıyla öne çıkmaya başladığını söylemek lazım.

Dizide verilen mesajlar da günümüz dünyasında insanların içine düştüğü çelişkilerle dolu… Mesela bir izleyici dizide geçen “Dünyadayız ve bunun bir çaresi yok” ifadesinin ne kadar doğru ve bir o kadar da acı bir durum olduğunu belirtiyor.

Sosyal medyada yer alan yorumlarda Melisa Sözen’e övgülerde bulunan izleyiciler, Netflix’te böyle kaliteli mini Türk dizilerine çok ihtiyaç olduğunu da ifade ediyorlar.

Psikopat haliyle Melisa Sözen'in yeni Netflix dizisindeki performansı bir harika! 13