Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix dizisiyle parlayan Eylül Tumbar’a TRT1’in kapıları da açıldı!

Netflix dizisiyle parlayan Eylül Tumbar’a TRT1’in kapıları da açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizide Melisa Sözen ile birlikte başrolde yer alan oyuncu Eylül Tumbar olmuştu. Dizide Bambi olarak izlediğimiz oyuncu, gençliğin enerjisi ve ortaya koyduğu performans ile çok konuşuldu.

Perihan Maden’in aynı isimli romanından uyarlanan ve Türk dizi sektörü içi yeni bir deneyim olarak da tarif edilen Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi, farklı hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları ile bir süre gündemde yer aldı.

Elbette ki Melisa Sözen’in rolün hakkını vermesi gibi, Eylül Tumbar da birçok izleyiciyi etkileyen bir oyunculuk ortaya koydu. 7 bölüm süren dizi ile birlikte çok dikkat çeken Tumbar’ı yeni bir diziyle birlikte televizyon ekranında ilk projesi ortaya çıktı.

TRT1 ekranında yaz döneminde yayınlanacak olan Kendi Düşen Ağlamaz isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Eylül Tumbar oldu.

Hakan Yılmaz ve Selen Soyder ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibi bir araya gelerek okuma provaları yaptı.

Enes Koçak , Berat Yenilmez, Sema Çeyrekbaşı,Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı gibi oyuncuların da yer aldığı dizi eğlenceli anlatımıyla izleyicileri etkileyecek bir dizi olarak gözüküyor.

Eylül Tumbar adına da televizyon ekranında yer alacak bir dizide ilk kez bulunmak yeni deneyimler getirecek gibi gözüküyor. Yoğun set programı deneyimi yaşamanın yanı sıra uzun süreli olan televizyon yapımlarında Eylül Tumbar’ın nasıl bir performans ortaya koyacağı da merakla beklenecek.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi hem eğlenceli hem de ailelerin bir araya gelerek izleyebilecekleri bir hikaye ortaya koyacak. Gülmek isteyen izleyicilerin tercih edebileceği dizi genç isimlere de kendilerini gösterme fırsatı sunacak.

Dizinin hikayesinde Eylül Tumbar ile Enes Koçak ikilisi de partner olarak izleyicilerin karşısına çıkacak ve iki genç oyuncunun uyumu da heyecan yaratacak gibi gözüküyor.