Ana sayfa Sosyal Medya Eylül Tumbar, Bambi rolüyle tanındı ama asıl büyük sınavı yeni başladı!

Eylül Tumbar, Bambi rolüyle tanındı ama asıl büyük sınavı yeni başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netlfix’te yayınlanan ve Parihan Mağden’in aynı isimli romanından uyarlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisini izleyenler Eylül Tumbar’dan çok etkilenmişti. Bambi karakterini canlandırmasının ardından izleyicilerin de bu lakap ile anmaya başladıları genç oyuncu, tesadüfen keşfedilen gençlerden birisi olarak öne çıkıyor.

İzmir’in Çeşme ilçesinde yaşayan ve dizideki Bambi rolü için birçok genç arasından seçilen Eylül Tumbar, oyunculuk kariyerinde ilk televizyon dizisi sınavını da şu sıralarda TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kendi Düşen Ağlamaz dizisiyle veriyor.

Alize Soner karakteri ile televizyon ekranında yer alarak yeteneklerini gösterme fırsatı bulan Eylül Tumbar, birçok izleyicinin beğendiği bir genç isim oldu. Ancak sosyal medyada oyunculuğunun donuk olduğu ve kendisine alışamadıklarını belirten birçok izleyici yorumu da bulabilirsiniz.

Güzelliği üzerinden de değerlendirilen ve Afra Saraçoğlu’na benzediği şeklinde yorumlarla da anılmakta olan Eylül Tumbar, reklamcıların da dikkatini çekti. İlk reklam anlaşmasını da yapmasının ardından hızlı bir şekilde popülerlik sürecinin içine dalan genç oyuncu açısından Kendi Düşen Ağlamaz dizisi, kariyer sürecinde çok önemli bir dönemeç olarak gözüküyor.

Eylül Tumbar, Bambi rolüyle tanındı ama asıl büyük sınavı yeni başladı! 7

Keşfedilmesinin ardından ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınan ve şöhretin basamaklarını bir bir tırmanmaya başlayan Eylül Tumbar için, Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin seti tam anlamıyla bir okul gibi…

Hakan Yılmaz, Selen Soyder gibi tecrübeli isimlerle aynı ortamda bulunmasının yanı sıra, genç oyuncularla da önemli bir projede buluşan Eylül Tumbar için, kariyer yolculuğu daha yeni başlamış durumda. Açıkçası dizinin başarılı olması, genç oyuncunun da kariyerine çok etki edecek.

Şimdiye kadar Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin iyi sayılabilecek reytingler ile öne çıkması, tüm ekip gibi Eylül Tumbar için de bir şans olarak gözüküyor.