Ana sayfa Sosyal Medya Bize dram, sete neşe! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’in setini adeta coşturdu!

Bize dram, sete neşe! Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’in setini adeta coşturdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezon çekimleri sürüyor. 30 Eylül Salı akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin çalışmaları kısa bir süre önce başlamıştı. Geçtiğimiz sezon pandemi arasının ardından Mayıs ayında yeniden set kurulmuş ve sezon finali ile birlikte yedek bölümler çekilmişti.

Bu nedenle dizinin bu sezon çekimleri biraz geç başladı. İzleyeceğimiz bir kaç bölüm stok bölümü olacak. Oyuncular ise yaklaşık 10 gündür setteler. Bu sezon heyecanlı bölümler izleyenleri bekliyor. Diziye katılacak olan Engin Öztürk’ün kimi oynayacağı merak konusuyken, Benal’in konakta yaşamaya başlaması, Zeynep ile ilginç anlara sahne olacak.

Mehdi’nin hikayesinin, geçmişinin daha çok irdeleneceği bir sezon izleyeceğiz ama dizinin bir diğer güzel sürprizi ise Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım’ı Binnur Kaya ve Demet Özdemir’in çekimleri olacak. Zeynep, aslında bilindiği gibi hikayesini birine anlatıyordu.

Her bölümün sonunda Zeynep’in bir yerde oturmuş birine hikayesini anlattığını görüyorduk. İşte arka fondaki kişi ortaya çıkıyor. O kişi Kırmızı Oda’nın psikiyatristi, Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım. Zeynep ve Doktor Hanım’ı bu kez karşılıklı terapi sahnesinde izleyeceğiz. Bu sahneler bir kaç gün önce çekildi ve muhtemelen bir kaç hafta sonra da ekranda olacak.

Doğduğun Ev Kaderindir’in yayınına 3 gün kala heyecan dorukta. Kamera önünde her ne kadar dramatik sahneler bizi bekliyor olsa da kamera arkasında bambaşka bir durum yaşanmakta.

Zira eğlenceli, enerjik, doğal halleriyle Demet Özdemir, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Oyuncu, bugün yaptığı iki video paylaşımında, sette kuaför ve makyözün kendisini hazırladığı karavanında çekilen bir videoyu story’den paylaştı.

Oyuncunun ayna karşısında yaptığı çekimde, arkada set ekibinden çalışanların müzikle dans ettiği ve Demet Özdemir’in de eşlik ettiği görülmekte. Adeta setin neşesi olan Demet Özdemir bu görüntüleri “Bu hazırlık bir çılgın dostum” sözleriyle yayınladı.

İşte o görüntüler…

Bu da bir başka paylaşımı: