Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinin final haberini alan Özge Gürel, setten garip fotoğrafları salıverdi!

Bay Yanlış dizisinin final haberini alan Özge Gürel, setten garip fotoğrafları salıverdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Bay Yanlış dizisinin gelecek hafta yayınlanacak olan bölümüyle ekranlara veda edeceği ortaya çıktı. Yaz döneminde başlayan romantik komedi tarzındaki dizi, aslında ekranda eğlenceli ve keyifli sahnelerle izleyenlerin beğenisini kazanmıştı.

Ancak sezon başladığında durum değişti. Cuma akşamları yayınlanan dizinin karşısına gelen güçlü rakiplerle savaşması hiç kolay olmadı. Zira öyle diziler vardı ki reytingleriyle adeta ezip geçtiler. Dolayısıyla da dizinin akıbeti hiç istenmemesine karşın finalle sonuçlanıyor.

Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrolünü paylaştığı dizi için alınan karar, sosyal medyada dizinin takipçileri tarafından oldukça tepki çekti. İkiliyi Dolunay dizisinde izleyen ve birbirlerine çok yakıştıran izleyiciler, Gürel ve Yaman’ın ekran uyumlarının da tuttuğu diziden vazgeçmek istemiyor.

Fakat karşısındaki dizilerin yanında tutunması mümkün değil! Kanalların reklamla döndüğünü bir kenara koyarak, dizinin kanala da yapımcıya da reklam gelirlerinin büyük oranda düşmüş olduğu ve artık karşılayamadığı anlaşılıyor.

Gün konusunda bir değişiklik yapılması da mümkün değil. Çünkü Bay Yanlış’ın karşısında Babil, Arka Sokaklar, Ramo, Kırmızı Oda, Hercai dizileri yer alıyor. Rakipleri öyle kolay kolay yıkılacak türden değil!

Bay Yanlış, Cuma akşamı 13. bölümüyle ekrandaydı ve aldığı reytinglerle büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Total’de 10 ve AB’de de 8. sıraya kadar düştü.

Fox TV’nin çekimleri süren ve yayın için bekleyen bir başka dizisini Cuma akşamı ekrana getireceği düşünülüyor. Zaten bir dizisini daha iddialı bir dizi için feda edeceği biliniyordu ve o dizi Bay Yanlış oldu!

Bay Yanlış dizisinin bu hafta ekrana gelecek olan 14. bölümüyle final yapacağı haberiyle birlikte dizinin başrol oyuncusu Özge Gürel de ilginç bir yorumla setten fotoğraflar paylaştı.

Oyuncu “Salıyorum garip fotoğrafları” şeklindeki esprili sözleriyle kamera arkasından bazı fotoğraflar paylaştı.

İşte oyuncun paylaşımları…