Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye 57. Bölümünde Barış’ın hareketi Filiz’in aklını alıyor!

Bizim Hikaye 57. Bölümünde Barış’ın hareketi Filiz’in aklını alıyor!

tarafından ker_def

Bizim Hikaye 14 Şubat Perşembe 20.00’de FOX’ta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Bizim Hikaye 57. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Filiz’i kıskandırma adımlarında başarılı olan Barış’ın oyununa gelen Filiz, trip üstüne trip atıyor. En sonununda ‘Ayrılalım’ diyen Filiz’in restine Barış, romantik bir öpücük ile yanıt verip olayı tatlıya bağlıyor. Barış’ın öpücü Filiz’in adeta aklını alıyor. Dizinin yeni bölümünden yeni detayları videodan izleyebilirsiniz.

Filiz ailesiyle uğraşmaktan bu kez o kadar da çabuk vazgeçmeyecektir. Onun yaptıkları herkesin kendisiyle yüzleşmesine neden olur. Bu sırada ailenin geçimini sağlamak için acil bir çözüm bulması gerekmektedir. Çözüm Tufan’dan gelir. Elibol’lar birlik olup mahallede yıllardır boş duran bir lokantayı işletmeye karar veriler ancak lokantanın sahibi olan Necibe’yi buna ikna etmek hiç de kolay olmayacaktır.

Necibe’nin ikna edilmesi için Fikri’nin seçilmesi ise ailenin başına yeni sorunlar açmakta gecikmez. Filiz’ler bir yandan lokantayla uğraşırken, Kiraz’la Fİko’nun krem satma işi giderek sarpa sarmaya başlar. Barış ise Nihal’den kurtulmak için harekete geçer.

Tüm bunların yanı sıra Filiz, Barış, Deniz ve Cemil sevgililer günü için çeşitli sürprizler hazırlamaktadır ancak hepsinin birbirlerinden habersiz yaptıkları planlar bir araya gelince ortalık birbirine girmekte gecikmez. Buna Necibe ve Fikri’nin de dahil olmasıyla ortalık karışırken Fiko, Kiraz ve İsmo’nun başına gelen felaket herkesi dehşete düşürecektir.

Oyuncular:
Hazal Kaya
Burak Deniz
Reha Özcan
Yağız Can Konyalı
Nejat Uygur
Zeynep Selimoğlu
Alp Akar
Ömer Sevgi