Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi resmen fenomen olma yolunda! Dünya yolculuğuna başlıyor…

Bizim Hikaye dizisi resmen fenomen olma yolunda! Dünya yolculuğuna başlıyor…

tarafından zk zk

Bizim Hikaye dizisi resmen fenomen olma yolunda! Dünya yolculuğuna başlıyor... 7

Bu yıl da 16 Ekim’de Türkiye’nin bu fuarda “büyük tanıtımı” vardı. Bizim Hikaye de bu kervana katılan dizilerimizden biriydi ve oldukça yoğun ilgi gördü. Tabi bundan da söz edenine pek rastlamadım, neyse…
Türkiye dağıtımcısı Calinos Entertainment şirketi Bizim Hikaye dizisi için büyük bir premiere hazırlıyor. Meksika Cancun’da yapılacak olan gösterim aslında dizinin uluslararası arenada pek çok izleyeninin olmasından kaynaklanıyor.

Hazal Kaya dendiğinde oynadığı bütün kadın karakterler siliniyor ve her şey Feriha’ya bağlanıyor.
Bu sefer Hazal Kaya’nın oynadığı iki karakter zirve mücadelesinde çünkü Filiz en az Feriha kadar sevildi. Feriha öldü gitti, dizi bitti hala gönüllerde, Filiz ise yeni doğdu ama bir o kadar da sevildi. 14 Kasım gecesi gerçekleşecek olan gösterim Filiz’in yaşam hırsını izlememize neden olacak.

Feriha unutulmaz bir karakter ve yanına hep Emir adı geldi. Hayranları onlara (Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy) Femir adını yakıştırdı. Şimdi ise Filiz denince akla Barış geliyor. Hayranları onlara ( Hazal Kaya ve Burak Deniz) Barfi adını yakıştırdı. Size göre kim kazanır bu yarışmayı bilmem, benim bildiğim dünyanın sevdiği iki hayal ürünü kahraman daha, gerçek hayatta varmışçasına seviliyor.