Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisi, tüm izleyicilerinden destek bekliyor! Projeyi biliyor musunuz?

Bizim Hikaye dizisi, tüm izleyicilerinden destek bekliyor! Projeyi biliyor musunuz?

tarafından zk zk

Son dönemde bazı dizilerin sosyal sorumluluk projelerine verdikleri destekler takdir topluyor. Geçtiğimiz sezon İçerde dizisinin son bölümünün sinema salonunda yapılması ve gelirinin de Minik Kalplerle El Ele Derneği’ne (MİKADER) bağışlanması da bu örneklerden birisiydi. Daha önceki yıllarda Muhteşem Yüzyıl da yine çocuklarla ilgili sosyal sorumluluk projelerine desteğiyle konuşulmuştu.

Bizim Hikaye dizisi, tüm izleyicilerinden destek bekliyor! Projeyi biliyor musunuz? 9

Pek çok dizide, toplumsal konulardaki duyarlılıklara dikkat çekmek ve farkındalık sağlamak için konu içine bu tür durumlarla ilgili sahneler yerleştiriyor. Bu kez bir duyarlılık örneği de Fox’un Bizim Hikaye dizisinden geldi.

BİZİM HİKAYE TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili bir basın açıklaması yapılmış ve Hazal Kaya ve Burak Deniz’in fotoğraflarıyla kampanya duyurulmuştu. Mesut Yar da konunun detaylarını Posta’daki köşesinde şöyle dile getiriyor:

Bizim Hikaye dizisi, tüm izleyicilerinden destek bekliyor! Projeyi biliyor musunuz? 10

“HADİ SAHİP ÇIKALIM!

“Bizim Hikaye” dizisinin konusundan yani “sahipsiz çocuk ve gençlerden” ilham alarak “El Ver Hayata Atılsın” sosyal sorumluluk projesini başlattı… Bu girişim “El Ver Hayata Atılsın” sloganıyla ve Selçuk Yöntem’in sesiyle duyuruldu…

Projede, Koruncuk Vakfı’nın desteği ile büyüyen çocukların korunma desteği sona erdikten sonra, hayata güvenle atılmaları için onlara yuva olacak evlerin inşa edilmesi hedefleniyor…

Proje sonunda yapılacak bu evler ile koruma altında büyüyen çocuklara, koruma süreleri bittikten sonra hayata atılıp, kendi ayakları üzerinde durabilecek duruma gelene kadar destek verilmesi planlanıyor… Kampanyaya katılmak için KORUNCUK yazıp 4717’ye kısa mesaj (SMS) göndermeniz yeterli. Bilginize…”

Bizim Hikaye dizisi, tüm izleyicilerinden destek bekliyor! Projeyi biliyor musunuz? 11