Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde acı son! Filiz perişan oldu!

Bizim Hikaye dizisinde acı son! Filiz perişan oldu!

tarafından zk zk

Fox TV’nin Bizim Hikaye dizisi, renkli ve eğlenceli bir bölümle ekrana geldi ama final sahnesi kötü bitti!

64. bölümü yayınlanan dizinin finalinde İsmo kaçırıldı! Kiraz ve Fiko’nun ikramiye çıkan biletin peşine düşüp İsmo’yu parkta yalnız bırakmaları, bir felakete neden oldu!

Televizyongazetesi-Detay

İki kafadar, babalarının pantolonunun cebinde kalan Milli Piyango biletini bulmaya çalışırken, evsiz bir kadının üstünde pantolonu gördü.

İsmo ile parkta oturan Fiko ve Kiraz, İsmo gelmek istemeyince onu bırakıp kadının peşinden gitti. Bir şekilde bileti almayı başarıp eve gittiler.

Ancak bu sırada İsmo’nun olmadığını farkeden Filiz ve Barış parka koştu.

Bizim Hikaye dizisinde acı son! Filiz perişan oldu! 7

O sırada yüzü görünmeyen bir adam İsmo’ya çikolata verip kandırdı ve onu alıp arabaya bindirip gitti.

Filiz ve Barış parka geldiklerinde artık çok geçti! Filiz, perişan oldu. Şimdi herkes İsmo’yu kimin kaçırdığı ve onu nasıl bulacaklarını merak ediyor.

Sosyal medyada yapılan tahminlerde İsmo’yu kaçıran kişinin fidye isteyeceği, piyangodan çıkan para karşılığında onu geri alacakları yapılıyor. İsmo’yu kaçıran kişinin amcaoğlu Ersin olduğu yönünde de tahminler yapılmakta.

İşte dizinin final sahnesi:

Bizim Hikaye 64. Bölüm Özeti:
Tüm Elibollar, bütün sevdikleriyle birlikte Murtaza’nın önünde ecel terleri dökerken, Tufan’ın eski karısı Ferda, Murtaza’nın çok değer verdiği karısı olarak çıkıp gelir. Herkes için yeni bir umut ışığı belirmiştir ve Tufan’a Ferda’yı ikna etmesi için baskı yaparlar.

Fikri, Barış, Cemil ve Deniz, kestirmeden giderek Ferda’nın Tufan’a olan zaafını kullanmasını söylerken, Çiçek, Filiz ve Rahmet doğrudan durumu anlatıp yardım etmesini ister. Tufan kestirme yolu seçerek Ferda’nın aklını çelmeye çalışır ve işler bir anda çığırından çıkar. Sonunda şans yüzlerine gülüp Murtaza’dan tamamen kurtulduklarında da, bu durum kadınlarla erkeklerin arasında sorun yaratmaya devam edecektir.

Ferda’nın Tufan’ın peşini öyle kolay bırakmaya niyeti yoktur ve onun varlığı sadece Tufan için değil Çiçek için de tehlike çanları çalmasına neden olur. Öte yandan Filiz de Barış’ın yeni işinde kiminle birlikte çalışacağını öğrenmiş ve iyice sinir olmuştur.

Sonunda Filiz ve Çiçek erkeklere bir ders vermeye karar verirler, onların intikam planına Deniz’in de dahil olmasıyla işler iyice sarpa sarar. Tüm bunlar olurken Fikri de boş durmaz ve Elibolları bu kez zenginlikle sınanacakları yeni bir maceranın ortasına atar. Zararsız başlayan macerada kabak bu kez ailenin en küçüğünün başına patlayacaktır.