Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de saçma durum! İzleyici yorum yağdırdı!

Bizim Hikaye’de saçma durum! İzleyici yorum yağdırdı!

tarafından zk zk

Bizim Hikaye'de saçma durum! İzleyici yorum yağdırdı! 7

Televizyongazetesi/Özel Haber

Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin dün akşam yayınlanan yeni bölümündeki bir durum, izleyicinin gözünden kaçmadı! Geçtiğimiz bölümlerde araba hırsızlığını bırakmaya karar veren Barış, Cenk’i çok kızdırmıştı. Barış’a kumpas kurmaya çalışan Cenk, başarılı olamayınca bu kez de Polis Cemil ile birlikte Barış’ı köşeye sıkıştırmak ve onun hırsızlığını ortaya çıkarmak için iş birliği yapmayı seçti.

Cenk, Barış’ı zor durumda bırakacak bir delil aramaya başladı. Bu sırada ekipten bir kişi, Barış’ın hırsızlık yaparken kullandığı eldiven ve şapkaları bularak Cenk’e verdi. Barış’tan intikam almaya çalışan Cenk, tezgah hazırladı. Bir arabanın camını kıran Cenk, eldiven ve şapkayı arabanın içine attı. Sosyal medyada bu sahne eleştirilere neden oldu. Herkes ‘Hırsız niye eldivenini bıraksın!” eleştirileriyle dizideki bu sahneye itiraz etti.

Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrolünde oynadığı dizinin dün akşam yayınlanan bölümündeki o sahneye yorumlar o kadar çoktu ki sosyal medyada da tartışıldı. İşte o tartışmalardan bazılarını düzeltme yapmadan yayınlıyoruz: