Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’nin gidişatına şok benzetme! “Dizi iyice Doktorlar’a bağladı!”

Bizim Hikaye’nin gidişatına şok benzetme! “Dizi iyice Doktorlar’a bağladı!”

tarafından ker_def

 

Bizim Hikaye'nin gidişatına şok benzetme! "Dizi iyice Doktorlar'a bağladı!" 7

Dizi Doktorlar’a döndü…

Dizinin iki bölümdür hastane çevresinde ilerlemesi izleyenlerin tepkilerine neden oldu. Barış’ın Filiz’den vazgeçip, bıraktığı tıp fakültesine geri dönmesi doktorluğa başlamasını sağladı.

Fikri’nin de tesadüfen ameliyatına giren ve onunla ilgilenen Barış’ın Filiz ve ailesiyle yeniden ilgilenmek zorunda olması -verdiği karardan ötürü- onun için de hiç kolay olmadı.

Doktor arkadaşının da Barış’la ilgilenmeye başlamasından pek hoşlanmayan izleyiciler, bu durumla birlikte dizinin Doktorlar’a benzediğini düşünmeye başladı.

“Dizi iyice doktorlara bağladı!”, “O doktor kız nereden çıktı yine mi hastanede aşk olacak!” gibi yorumlar yapan izleyiciler bu durumdan pek de memnun değil.

Barış’ı başkasıyla değil Filiz’le görmek isteyen izleyenler, Filiz’i de Cemil’le görmek istemiyor. Bundan sonra sık sık hastane sahnelerinin ön planda olacağı diziye izleyenlerin takdiriyle  “Doktorlar” benzetmesi adeta cuk oturdu.

Araları iyice açılan Barış ve Filiz’in bu durumu nasıl toparlayacağı, dizinin hastane konseptinden nasıl kurtulacağını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…