Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un Misafir dizisi için sevindiren yeni karar!

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un Misafir dizisi için sevindiren yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV bu sezon sürprizler yapmaya devam ediyor… Elinde fazla sayıda dizi olması nedeniyle düşük reyting getiren dizilerini yayından kaldırmaktan çekinmeyen kanalın yeni sürprizi ortaya çıktı.

Daha önce İmkansız olarak ifade edilen yeni dizinin isminin Misafir şeklinde değiştirildiği iddiaları sosyal medyada yer almıştı. Bu iddialar doğru çıktı. Kanalda yapılan bilgilendirmede Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay üçlüsünün başrolünde olduğu yeni dizi için açıklama yapıldı.

Misafir dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve 4 Kasım Perşembe akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacağı bilgisi verildi. Kanalın daha önce yaptığı dizi tanıtım çabalarına bakıldığı zaman son ana kadar yayın günü konusunda bilgi verilmezdi. Misafir için ise daha ilk fragman ile birlikte 4 Kasım tarihi net olarak ifade edildi.

Travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikayesi anlatılacak.

Başrollerini Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın paylaşacağı Misafir Dizisi 4 Kasım Perşembe FOX’ta başlayacak. İşte ilk bölüm fragmanı: