Ana sayfa Dizi Haberleri Bizimkiler’in Ali’si Atılay Uluışık, Teşkilat dizisiyle ekrana dönüyor!

Bizimkiler’in Ali’si Atılay Uluışık, Teşkilat dizisiyle ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem TRT1 ekranına damgasını vuran ve 13 sezon devam eden Bizimkiler dizisinde yer alan, adeta ekran önünde izleyicilerle birlikte büyüyen isimlerden birisi de Ali karakterine hayat veren Atılay Uluışık olmuştu. Şükrü Bey’in küçük oğlu Ali, izleyiciler tarafından çok sevilen bir karakterdi.

1989-2002 yılları arasında yayınlanan Bizimkiler isimli dizi ilk yayınlandığında 10 yaşında olan Ali Uluışık, dizi sona erdiğinde 23 yaşındaydı… Dizi bittikten sonra askerlik görevini yerine getiren ve ardından da iş dolayısı ile Ukrayna’ya giden ve 5 yıl da bu ülkede kalan Atılay Uluışık, yeniden Türkiye’ye döndükten sonra Doksanlar ve Behzat Ç dizilerinde rol aldı. Ancak hiçbir zaman Bizimkiler dizisindeki Ali karakterini de unutturamadı.

Bizimkiler'in Ali'si Atılay Uluışık, Teşkilat dizisiyle ekrana dönüyor! 8

Ünlü oyuncu şimdilerde ise yeni bir dizi heyecanı yaşıyor. TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan ve Milli İstihbarat Teşkilatı üzerine kurgulanan Teşkilat isimli dizide, Atılay Uluışık’ı da izleyeceğiz.

Dizinin Ankara’da çekiliyor olması da oyuncu için iyi bir şans oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Atılay Uluışık, Ankara’da annesiyle yaşayan kızı Alya’yı da böylece daha sık görebilecek.

Bizimkiler'in Ali'si Atılay Uluışık, Teşkilat dizisiyle ekrana dönüyor! 9

Dizinin kadrosunda da önemli isimler bulunuyor. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra yeniden başrolde buluştukları Teşkilat dizisinde ayrıca, Nihat Altınkaya, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Eneshan Nalbant, Mesut Akusta gibi önemli isimler de buluştu.

Teşkilat dizisinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yapıyor. Çekimleri devam eden dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda ise henüz net bir bilgi yok .