Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’daki rolü bitti, şimdi Uyanış Büyük Selçuklu’da boy gösterecek!

Kuruluş Osman’daki rolü bitti, şimdi Uyanış Büyük Selçuklu’da boy gösterecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda dönem dizilerinin artmaya başlaması ekranda çeşitliliği de artırdı. Dönem dizileri özellikle birçok oyuncu açısından duygusal bağlılık noktasında daha güçlü yapımlar olarak öne çıkıyor. Kuruluş Osman dizisinde Böke karakterine hayat veren Atılgan Gümüş de üst üste dönem dizilerinde yer alma şansına ulaştı.

Kuruluş Osman’da Böke karakteri ilk sezonda yer almıştı ve hikayesi de kısa sürmüştü. Atılgan Gümüş, reytingleri çok iyi olan bir dönem işinden yine güçlü reytingler elde eden bir başka dönem dizisine geçiş yaptı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile anlaşan oyuncu, Buğra Gülsoy tarafından canlandırılan Sultan Melikşah karakterinin kardeşi Melik Tekiş olarak ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor.

2005 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Atılgan Gümüş, bugüne kadar farklı rollerde bulundu.

Bıçak Sırdı, Benden Baba Olmaz, İyi Uçuşlar, Papatyam, Beni Böyle Sev gibi dizilerde yer alan oyuncu en son 2020 yılında Kuruluş Osman dizisinde görünmüştü.

Sinem filmelri de bulunan oyuncunun çıkış yaptığı projesi ise 2009-2010 yıllarında yayınlanan Papatyam dizisi olmuş ve Erdem karakteri ile akıllarda kalmıştı.