Ana sayfa Dizi Haberleri Bodrum Masalı dizisinin Alara’sı Serel Yereli’nin çıplak fotoğrafı olay oldu!

Bodrum Masalı dizisinin Alara’sı Serel Yereli’nin çıplak fotoğrafı olay oldu!

tarafından ker_def
1 Ocak 1996 doğumlu genç oyuncu Serel Yereli, yine büyük tartışmalar yaratacak bir paylaşım yaptı.

2012 yılında Güneşi Beklerken dizisinde rol alarak ekran kariyerine başlayan oyuncu, daha sonra da Bodrum Masalı dizisinde Alara karakterine hayat vermişti.

Paylaşımları ile cesaretini sergileyen genç oyuncu, magazin gündemine ara ara gelse bile, yaptığı paylaşımlarla büyük tartışmalara sebep olmakta.

İşte benzer bir durum daha yaşandı.

Instagram’dan paylaştığı cüretkar pozlarıyla sık sık magazin sayfalarını süsleyen genç oyuncu Serel Yereli, yine rahat durmadı.

Kapının arkasında çıplak poz veren Serel Yereli, paylaştığı bu fotoğrafla tartışma yarattı.

Bodrum Masalı dizisinin Alara'sı Serel Yereli'nin çıplak fotoğrafı olay oldu! 7

Daha önce Bodrum Masalı adlı dizide rol alan ve oyunculuğundan çok sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaştığı cüretkar pozlarıyla sık sık magazin sayfalarını süsleyen genç oyuncu Serel Yereli, yine rahat durmadı. Kapının arkasında çıplak poz veren Serel Yereli, paylaştığı bu fotoğrafla tartışma yarattı.

Bodrum Masalı adlı dizide yıldızı parlayan Serel Yereli, Alara karakteriyle dikkat çekmişti.

BODRUM MASALI BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dizinin zengin ama mutsuz kızını başarıyla canlandıran Serel Yereli, bu dizi ekrana veda ettikten sonra bavulunu toplayıp yurtdışına gitmişti. Öyle ki oyunculuğu bıraktığını da bir gün tesadüfen kendisini görüntüleyen paparazziler aracılığıyla duyurdu. Nişantaşı’nda arkadaşlarıyla birlikte görüntülenen Serel Yereli “Artık beni çekmenize gerek yok. Oyunculuğu bıraktım” demişti.

Serel Yereli, şimdi Londra’da müzik alanında eğitim görüyor. Boş zamanlarında da Fransa, Danimarka, İtalya gibi Avrupa ülkelerini geziyor.