Ana sayfa Sosyal Medya En son Bodrum Masalı dizisinde rol almıştı! Güzel oyuncu Serel Yereli neler yapıyor?

En son Bodrum Masalı dizisinde rol almıştı! Güzel oyuncu Serel Yereli neler yapıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Güneşi Beklerken dizisinin ardından Bodrum Masalı’nda ‘Alara’ olarak izleyici karşısına çıkan ve kısa bir süre sonra ünlenen güzel oyuncu Serel Yereli, oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapmıştı.

Bodrum Masalı’ndan sonra oyunculuğu bırakıp müzik eğitimine devam etmek için Londra’ya giden Serel Yereli sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor.

Serel Yereli, instagram hesabından yaptığı ve “Güneş parladığında birlikte parlayacağız” notunu düştüğü paylaşımıyla hayranlarından yoğun ilgi gördü.

En son Bodrum Masalı dizisinde rol almıştı! Güzel oyuncu Serel Yereli neler yapıyor? 8

Derin göğüs dekolteli siyah elbisesi ve beline kadar uzanan sarı saçlarıyla güneşin altında poz veren Serel Yereli’nin fotoğraflarına hayranları tarafından çok sayıda yorum yapıldı.

1995 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncunun çocukluğu, eski milli hetbolcu olan babası Serdal Yereli’nin hentbol federasyonu başkanlığındaki görevinden dolayı değişik ülkelerde geçti. Babası 2011 yılında Serel Yereli henüz 16 yaşındayken ani kalp krizi ile hayatını kaybetti.

En son Bodrum Masalı dizisinde rol almıştı! Güzel oyuncu Serel Yereli neler yapıyor? 9

Londra‘da müzikal oyunculuk eğitimine ortaokul yıllarında başlayan Serel Yereli, Grease, Mamma Mia ve Bruleskue müzikallerinde başrolde yer aldı.

İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere 4 dil bilen Serel Yereli, 2012 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katıldı ve yarışmada şarkıcı Shakira‘nın Whenever Whenever şarkısını seslendirdi ancak ilk turda elendi.