Ana sayfa Müzik Serel Yereli’nin hayatına önemli etki yapan yeni proje!

Serel Yereli’nin hayatına önemli etki yapan yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güneşi Beklerken dizisinden sonra Bodrum Masalı’nda Alara karakterine hayat veren Serel Yereli, kısa sürede herkesin tanıdığı bir isim haline gelmişti. Aykırı çıkışları, cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken Serel Yereli, geçtiğimiz yıl ise İngiltere’ye gitmiş ve Londra’da yaptığı albüm çalışması ile ses getirmişti.

Bir süredir Türkiye’de bulunan Serel Yereli, yeni bir projenin içinde yer aldığını ve bundan çok memnun kaldığını belirtti.

Fikret Şeneş anasına yapılacak olan saygı albümünde “Bambaşka Biri” isimli şarkıyı seslendiren Serel Yereli, duygularını instagram hesabından yaptığı paylaşımla ifade etti.

İşte o paylaşım:

Seelaamm sevgili dostlarım ! Sizi en son bilgilendirdiğimde Londonda hayat mücadelesi veriyordum bir yandan da albümümü yapmaya çalışıyordum. %100 kendimi yansıttığına emin olduğum , ve şu an için bu şartlarımda yapabileceğimin en iyisi olduğuna inandığım bir albüm hazırladıktan sonra ailemi, dostlarımı görmek ve gönlümce yemek yemek için :D memleketime döndüm. 1-2 hafta kalıcaktım fakat döner dönmez beni çok mutlu eden , parçası olmaktan gurur duyduğum bu proje teklifini aldım. Türkiyenin ilk kadın şarkı sözü yazarı Fikret Şeneş anısına yapılacak olan saygı albümünde “Bambaşka Biri” şarkısını söylememi önerdiklerinde hiç düşünmeden evet dedim. Hayatımda, lise mezuniyetimden başlayarak aşırı yer edinen bu şarkıyı kendi tarzımla uyarlayabilmek gerçekten müthiş eğlenceli bir süreçti. Yakında uğruna bu kadar emek verdiğim albümüm için Londraya geri dönücem fakat sonunda toprağımda müzik yapmış olmak bana çok güç verdi. Umarım çıktığında beğenirsiniz. Bunu sonuna kadar okuyan herkesi çoook seviyorum :D

Serel Yereli'nin hayatına önemli etki yapan yeni proje! 7