Ana sayfa Sosyal Medya Bomba gibi dönecekler! Kardeşlerim dizisinin Melisa ve Kadir’inden içleri ısıtan bir veda mesajı!

Bomba gibi dönecekler! Kardeşlerim dizisinin Melisa ve Kadir’inden içleri ısıtan bir veda mesajı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en sevilen dizilerinden Kardeşlerim dizisinde vedaya çok az kaldı. ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim, yarın akşam yayınlanacak 18. bölümü ile sezona veda edecek. Sezon finaline saatler kala dizinin en sevilen iki oyuncusundan veda mesajı geldi.

Anne ve babasını talihsiz kazalar sonucu arka arkaya kaydeden dört kardeşin hayatta kalma mücadelesini sıcacık bir hikayeyle anlatan Kardeşlerim dizisi sezon boyunca kah güldürdü, kah içleri ısıttı, kah ağlattı. Büyük çoğunluğu genç oyunculardan oluyan Kardeşlerim dizisi için şimdi veda vakti geldi.

Dizi yarın akşam vedaya hazırlanırken en sevilen oyuncularından ikisinden çok sıcak bir mesaj geldi. Dizinin tatlı çifti Kadir’le Melisa’yı canlandıran Halit Özgür Sarı ve Damla Su İkizoğlu, hayranları için harika bir veda mesajı yayınladı. İkili, dizinin yapım şirketi NGM’nin Twitter hesabından paylaşılan mesajında kısa süreliğine gideceklerini ancak bomba gibi geri döneceklerini söyledi.

blank

Mesaja ilk önce Halit Özgür Sarı başladı ve şöyle dedi: “Artık Kardeşlerim’in bu sezon için veda zamanı. Ama seneye çok daha güçlü geleceğiz. Sizleri daha çok heyecanlandıracağız, daha çok meraklandıracağız. Bu sene bizi izlediğiniz için teşekkür ederiz.”

Ardından sözü Dalma Su İkizoğlu aldı ve şöyle devam etti: “Çok tatlı bir yorgunluk var üzerimizde. Biraz dinleneceğiz ama muhteşem bir şekilde geri döneceğiz. Hepinize teşekkür ederiz.”

Son olarak yine sözü alan Halit Özgür Sarı, veda mesajını “Bizi beklemeye, bizi merak etmeye devam edin. Gerçekten bomba gibi geliyoruz” diyerek tamamladı.

İşte iki genç oyuncunun veda mesajının videosu