Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman önemli kararlar aldı, çok farklı bir yolculuğa çıktı!

Tolgahan Sayışman önemli kararlar aldı, çok farklı bir yolculuğa çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, dizileriyle tanınan bir isim. Oyuncu bugüne kadar birçok projede boy gösterdiği ve büyük de bir kariyer elde etti. Ancak artık başka bir yolda yürüme vakti geldi.

Sezon başında Show TV ekranında büyük bir iddia ile başlayan Şeref Sözü isimli dizinin beklentilerin altında kalması ve 4 bölüm sonucunda da yayından kaldırılması oyuncu adına büyük talihsizlik olmuştu. Bu projeden sonra ticarete atılan oyuncu bir süre inşaat ve tekstil üzerine işlere odaklandı.

Tolgahan Sayışman ayrıca Han Medya ve Yapım şirketini de kurdu. Sadece ekran önünde değil, gerisinde de olmak isteyen Tolgahan Sayışman, bir süredir bazı projelere imza atacağından bahsediyordu. Geçtiğimiz gün de hayranlarına bir sürprizi olduğunu söyleyen oyuncunun bu sürprizinin bir dizi film olduğu netleşti.

Artık oyunculuk konusunda daha seçici olan, televizyon projelerine de soğuk bakmaya başlayan Tolgahan Sayışman, uzun süre ekrana dönmeyeceğinin mesajını da vermişti. Dijital diziler için açık kapı bırakan oyuncu, kariyerinde artık sadece kamera önünde değil artık arkasında da güçlü bir şekilde var olma kararı verdi. Bu karar Tolgahan Sayışman’a yapımcılık noktasında nasıl fırsatlar sunacak hayranları merakla bekliyor.

Tolgahan Sayışman önemli kararlar aldı, çok farklı bir yolculuğa çıktı! 7

Tolgahan Sayışman’ın yapım firması Han Medya ve Yapım şirketi imzalı dijital bir dizinin hazırlıkları başladı. Dizinin çekimleri için de ekipler son detayları çalışıyor. 2 sezon sürecek olan mini dijital dizinin oyuncu seçmelerinin de yapılmakta olduğu bilgisi geldi.

Müge Uğurlar’ın yönetmenliğini yaptığı dizi projesinin bir uyarlama olacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyururken, hikayeyi ise Makbule Kosif ile Gülsevin Karagöz yazıyor.