Ana sayfa Sosyal Medya Bomba isimleri buluşturan Andropoz Netflix’de yayında!..

Bomba isimleri buluşturan Andropoz Netflix’de yayında!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hem Engin Günaydın projesi olması hem Taylan Biraderler gibi usta yönetmenler tarafından çekilmesi hem de çok etkileyici oyunculuk performansları ortaya koyan isimlerin kadroda yer alması ile çok dikkat çeken bir yapım olarak ön plana çıkan Netflix’in Andropoz dizisi bugün dijital platformda yayına girdi.

Senaryosu da Engin Günaydın tarafından kaleme alınan  Andropoz’da usta oyuncuya kahkahanın usta isimlerinden Derya Karadaş eşlik ediyor. Rol aldıkları tüm yapımlarda başarılı oyunculukları ile beğeni toplayan bu iki ismi buluşturan yapım merakla bekleniyordu.

Çekimleri önceki yaz Marmaris’te gerçekleştirilen kara komedi türündeki dizinin yayınlanan tanıtımı ve paylaşılan fotoğraflar da merakı iyice artırmıştı. Dizide, Marmaris’te ailesi ile mütevazi bir hayat süren tuhafiyeci Yusuf’un orta yaş bunalımının etkisiyle kendinden başlayarak tüm hayatını değiştirme çabası konu ediliyor.

Bomba isimleri buluşturan Andropoz Netflix'de yayında!.. 7

Andropoz’un oyuncu kadrosunda Engin Günaydın ve Derya Karadaş ile birlikte Tamer Karadağlı, Turgut Tunçalp, Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun, ve Melissa & Merih Dilber yer alıyor.

Netflix’de yayına giren dizinin konusu ise şöyle: 50’li yaşlarının başındaki Marmarisli, evli ve iki çocuk babası, tuhafiyeci Yusuf, bedeninin yaşlanmasını kafasına takan bir adama dönüşmektedir. Dış görünüşünü ve yaşam tarzını değiştirmek ister. En büyük hayali ise Meryem ile evlendikleri günden beri oturdukları evden, deniz kenarında bir eve taşınmaktır.