Ana sayfa Sosyal Medya Boran Kuzum, en güzel set tecrübesini bakın hangi projede yaşadı?

Boran Kuzum, en güzel set tecrübesini bakın hangi projede yaşadı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Boran Kuzum, Vatanım Sensin dizisindeki Leon karakteri ile geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanındıktan sonra, birbiri ardına projelerde yer alarak son yılların en hızlı kariyer çıkışı sağlayan isimleri arasına katıldı.

1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2015 yılında setlere adımını attı ve dizilerin yanı sıra sinema filmlerinin de aranılan isimlerinden birisi haline geldi. Son dönemde dizi yerine üst üste sinema filmlerini tercih eden Boran Kuzum, en güzel set deneyimini de Hazine isimli komedi filminin setinde yaşadığını açıkladı.

4 Kasım’da vizyona giren Hazine isimli filmde Çağlar Çorumlu, Serkan Keskin, Şükran Ovalı, Hasibe Eren, Bülent Çolak gibi önemli isimlerle birlikte sete çıkan oyuncu, yaşadığı deneyimin önemini şu sözlerle ifade etti:

“Gencim ama bu zamana kadar geçirdiğim en güzel set tecrübesi oldu. Bunun en büyük payı tabii ki bütün ekip, yapım şirketimiz, oyuncu arkadaşım, yönetmenim bana bu şansı verdi. Bize belirli şeyler dikte ediliyor. Belirli bir tipolojiye sokulmak isteniyoruz. Ama aslında biz oyuncuyuz ve çok fazla şey yapabiliriz, şans verildiği zaman. Bana yönetmenim ilk defa bu şansı verdi.”

Boran Kuzum, Hazine filminin kariyerinde kendisini farklı bir yöne doğru yönlenmesine neden olan bu projeden çok memnun kaldı. Oyuncu, yönetmenin kendisine verdiği şansın önemini anlatırken, kalıpların dışında bir iş yapmanın önemini ortaya koydu.

filmin yönetmeni Canbert Yerguz’un yaptığını da hatırlatalım.