Ana sayfa Dizi Haberleri Devrim Özkan’dan büyük itiraf! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Sadi’ye hayranlık bulaşıcı!

Devrim Özkan’dan büyük itiraf! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Sadi’ye hayranlık bulaşıcı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan ve perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin her bölümü milyonlarca izleyiciyi ekrana çekiyor. Dizinin başrolünde yer alan Ertan Saban ile Devrim Özkan ikilisine ilgi de katlanarak artıyor.

Sadi ve Songül karakterlerinin hikayesini ilgiyle takip edenler, bu çifti çok sevdi. Dizi hayranlarına göre son dönemin en başarılı ikilileri arasında Ertan Saban ile Devrim Özkan da bulunuyor. Dizinin hikayesinde bir mafya üyesi olan ama sonradan polis ile anlaşarak mafyanın çökertilmesine yardımcı olan bir karakteri canlandıran Ertan Saban, etkileyici performansı ile göz dolduruyor.

Emin karakterinden Sadi’ye doğru gidişatta ise eski mafya üyesinin yeni bir hayata başlaması ve komiser Songül’ün de onu denetlemesi için evlilik görüntüsü altında yanına yerleştirilmesi var.

Ancak Sadi ve Songül arasında yaşanan duygusal yakınlaşma da dizide izleyenleri en çok heyecanlandıran noktalardan birisi oldu. Peki Devrim Özkan, gerçek hayatta Sadi gibi birisine aşık olur muydu?

Devrim Özkan'dan büyük itiraf! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Sadi'ye hayranlık bulaşıcı! 7

Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, kendisinin de macera sevdiğini ve Sadi gibi birisine aşık olabileceğini söyledi.

Devrim Özkan, “Ben de macera seviyorum, kesin beraber olurdum. Çünkü ilişkide heyecan çok güzel bir şey. Sadi de, Emin ile birleştiriyor olur isek, sürekli aksiyonun içinde. Kadınlar öyle şeylerden etkilenir ya, ben de o düz mantık gidenlerdenim herhalde. Ama tabii ki burada cevap vermek kolay. Bir gün karşıma bir Sadi çıkarsa kaçabilirim, sağım solum belli olmaz” açıklamasını yaptı.

Partneri Ertan Saban ile çok iyi bir iletişimleri olduğunu anlatan Devrim Özkan, çok iyi arkadaş olduklarını ve çok güzel bir ortamlarının bulunduğunu ifade etti.