Ana sayfa Sosyal Medya Boran Kuzum’dan Miray Daner’e görülmemiş övgü

Boran Kuzum’dan Miray Daner’e görülmemiş övgü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Miray Daner ve Boran Kuzum ikilisi, Vatanım Sensin dizisinde parlamıştı. Hilal ve Leon’un aşkları akıllara yazılmıştı. Diziden sonra ise geçtiğimiz aylarda ikili arasında aşk yaşadığı iddiaları ortaya atıldı. Ama doğru değildi.

Boran Kuzum ve Miray Daner çok iyi arkadaş… Yeni proje Saygı dizisinde de bir kez daha buluştular. İkilinin performansları merakla bekleniyor. Nejat İşler ile birlikte başrolde bulunan ikili, 27 Ekim’den itibaren BluTV’de Saygı dizisiyle rüzgar estirecek.

Boran Kuzum, çekimlerden özel anların fotoğraflarını yayınladı. Miray Daner’e hitaben de kısa bir mesaj yayınlayan oyuncu, ona olan saygısını dile getirdi.

Boran Kuzum'dan Miray Daner'e görülmemiş övgü 8

Boran Kuzum, “Yol arkadaşım” diye seslendiği Miray Daner için güzel ifadeler kullandı.

İşte Boran Kuzum’un övgü dolu sözleri:

Bu kadar kısa zaman içinde seninle yeni bir hikaye anlatıyor olmak benim için şans. En savunmasız olabildiğimiz oyun alanımızda beni güvende hissettirdiğin için, her sahneyi var olanın çok üstüne çıkarmamızı sağladığın için ve her şeyden önemlisi eşsiz kalbin ve yol arkadaşlığın için teşekkür ederim.

@miraydaner #SAYGI

Boran Kuzum'dan Miray Daner'e görülmemiş övgü 9

Miray Daner’in projede canlandıracağı ‘Helen’ karakterinin hikayesi izleyenlere bir yandan her gün yaşanan acı olayları hatırlatırken, bir yandan da karakterin çıkacağı adalet arayışı yolculuğuna tanıklık ettirecek.

Helen, başına gelen olayların ardından Savaş’la (Boran Kuzum) beraber toplum düzenini bozan ancak cezalandırılmayan kişilere karşı büyük bir mücadele içine girecek. Mücadelesinde yolu saygı denilince akla gelen ilk isim olmasıyla bilinen Ercüment Çözer’le (Nejat İşler) kesişirken bu hikayede aşk da Helen’in peşini bırakmayacak.