Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul ve Berker Güven’in sempatisi! Kubilay Aka’nın Çukur mesajı!

Çağlar Ertuğrul ve Berker Güven’in sempatisi! Kubilay Aka’nın Çukur mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev dizisine başlayan Berker Güven, henüz bir proje ile anlaşmayan Çağlar Ertuğrul ve Çukur’un Celasun’u Kubilay Aka verdikleri mesajlarla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Berker Güven, Show TV’nin yeni dizisinde izleyicilerle buluşacak. Zalim İstanbul’da Nedim olarak büyük ilgi gören oyuncu, şimdi de Alev Alev dizisinde İskender karakterine hayat verecek. Güven’in performansı merakla bekleniyor. Sosyal medyada da ilgi gören oyuncu, gülümseyen haliyle bir hayli sempatikti. Takipçileri de bu fotoğrafına binlerce beğeni ve övgü içerikli yorum bıraktı.

Çağlar Ertuğrul ve Berker Güven'in sempatisi! Kubilay Aka'nın Çukur mesajı! 9

Afili Aşk dizisinde Kerem karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul, Mart ayında final yapan projenin ardından İzmir’e giderek karantina sürecini ailesinin yanında geçirmişti.

Ünlü oyuncu, yeni sezonda herhangi bir anlaşma yapmadı. Tatiline devam eden Çağlar Ertuğrul, Karaburun’dan yaptığı paylaşım ile ilgi gördü. Hayranları ise yeniden dizilere dönüş yapmasını beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

Çağlar Ertuğrul ve Berker Güven'in sempatisi! Kubilay Aka'nın Çukur mesajı! 10

Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat vermekte olan Kubilay Aka, instagram hesabından Meke karakterini canlandıran Aytaç Uşun ile fotoğrafını yayınladı.

“Sen Çukur’a düşersin, biz Çukur’dan çıkarız” notunun yer aldığı pankartın önünde poz veren ikili, takipçilerden büyük beğeni topladı. İşte o paylaşım:

Çukurtesi #teketek

Çağlar Ertuğrul ve Berker Güven'in sempatisi! Kubilay Aka'nın Çukur mesajı! 11